TV reitingų karalius Andrejus Malachovas dėl šeimos spjovė į darbą

Pastarąsias dvi savaites Rusijos žiniasklaida spėliojo: kodėl vienas populiariausių televizijos žurnalistų, didžiausius reitingus turinčios laidos „Tegul kalba“ vedėjas Andrejus Malachovas (45 m.) išeina iš Pirmojo kanalo?

A.Malachovas nutarė eiti tėvystės atostogų, kad padėtų žmonai N.Škulevai rūpintis kūdikiu. 
A.Malachovas nutarė eiti tėvystės atostogų, kad padėtų žmonai N.Škulevai rūpintis kūdikiu. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 20, 2017, 10:57 AM

Nesutarimai su prodiuseriais, per didelis užimtumas, noras turėti daugiau laisvės – tokias versijas kėlė žurnalistai komentuodami TV reitingų karaliaus A.Malachovo apsisprendimą mesti darbą pagrindiniame Rusijos televizijos kanale, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Galiausiai paaiškėjo, kad priežastis visai kita: laidos vedėjas išeina iš darbo dėl būsimo šeimos padidėjimo. Jo žmona Natalija Škuleva (37 m.) laukiasi ir po kelių mėnesių pagimdys pirmą atžalą.

Tiesą sakant, žurnalistas nesirengė visam laikui palikti laidos „Tegul kalba“, tik norėjo išeiti tėvystės atostogų, kad galėtų daugiau laiko praleisti su žmona, pasirūpinti kūdikiu.

Tačiau naujajai laidos prodiuserei Natalijai Nikonovai tai nepatiko. Ji pareiškė, kad „Tegul kalba“ – ne lopšelis-darželis, ir pareikalavo, kad A.Malachovas apsispręstų, kas esąs – laidos vedėjas ar auklė.

Toks ultimatumas vyrui pasirodė ciniškas ir nepriimtinas, juolab kad pagal Rusijos įstatymus vaiko priežiūros atostogų gali eiti tiek tėvai, tiek kiti artimi giminaičiai. Televizijos žurnalistas pasirinko šeimą.

A.Malachovas 25 metus dirbo Pirmajame kanale, jo laidos Rusijoje yra vienos žiūrimiausių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.