Nuosprendis aktorei Jennifer Lawrence: „Nepakankamai graži“

Quentinas Tarantino (54 m.) rengiasi kurti filmą apie 26 metų aktorės ir modelio, Romano Polanskio žmonos Sharon Tate nužudymą. Tik kol kas nepavyksta nutarti, kas vaidins pagrindinę heroję.

Sh.Tate (viduryje) sesuo mano, kad M.Robbie (kairėje) geriau tiktų Sharon vaidmeniui nei J.Lawrence. 
Sh.Tate (viduryje) sesuo mano, kad M.Robbie (kairėje) geriau tiktų Sharon vaidmeniui nei J.Lawrence. 
J.Lawrence.<br>„ViDA Press“ nuotr.
J.Lawrence.<br>„ViDA Press“ nuotr.
M.Robbie. 
M.Robbie. 
Sh.Tate. 
Sh.Tate. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 21, 2017, 8:16 PM

Realiausia pretendentė į pagrindinį vaidmenį naujajame Q.Tarantino filme yra „Oskaro“ laureatė Jennifer Lawrence (26 m.), tačiau tam nepritaria Sharon sesuo Debra (64 m.). Ji norėtų, kad filme vaidintų Margot Robbie (27 m.).

„Jos abi yra puikios aktorės, bet aš pirmenybę atiduodu Margot. Tiesiog todėl, kad jos išvaizda ir laikysena man labai primena Sharon. Neturiu nieko prieš Jennifer, bet, mano nuomone, ji nepakankamai graži šiam vaidmeniui.

Baisu sakyti tokius dalykus, bet aš turiu savo standartus. Išorinis grožis nebūtų toks svarbus, jei ne šešerius metus trukusi sėkminga Sharon karjera, kurią lėmė būtent išorinis tobulumas“, – kalbėjo D.Tate žiniasklaidai.

Ar pritars jos nuomonei juostos kūrėjai, dar nežinia. J.Lawrence ir M.Robbie susilaiko nuo komentarų, nors gerbėjams smalsu, kaip Jennifer sureaguos į Debros žodžius.

Amerikiečių aktorę Sh.Tate ir tris jos draugus 1969-ųjų rugpjūčio 9-ąją namuose Los Andžele nužudė vieno žymiausių JAV ir pasaulio nusikaltėlių Charleso Mansono (82 m.) gaujos „The Family“ nariai. Sharon buvo devintą mėnesį nėščia, turėjo gimdyti po dviejų savaičių.

R.Polanskio tuo metu Los Andžele nebuvo, jis rengėsi grįžti po kelių dienų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.