Žmonės apstulbo sužinoję, kad prabangų būstą nuomoja Vytenis Pauliukaitis

Prabangus butas pačioje Vilniaus širdyje su dizainerės interjeru, specialiai gamintais itališkais baldais už bene tris kartus mažesnę nuomos kainą nei rinkoje. O kur dar ekscentriškasis buto savininkas, televizijos laidų vedėjas ir režisierius Vytenis Pauliukaitis. Sakote per gerai, kad būtų tiesa? 

 Vytenis Pauliukaitis ir Jonas Nainys.<br> Organizatorių nuotr.
 Vytenis Pauliukaitis ir Jonas Nainys.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 5, 2017, 10:20 AM, atnaujinta Sep 5, 2017, 10:30 AM

Naujame slaptos kameros šou „Čia tai geras!” laidos vedėjas Jonas Nainys užsimojo neeilinei provokacijai. Vienai dienai garsus žmogus taps neįprasto buto savininku ir ieškos jo nuomininko.

Tiesa, yra vienas niuansas. Žinote, kuomet garsūs žmonės suserga žvaigždžių liga? Šį kartą laidos vedėjas duos užduotį V. Pauliukaičiui – sunkiai sirgti žvaigždžių liga. Neeiliniai reikalavimai nuomininkams, beprotiškos užduotys ir labai daug juoko.

Ką darytumėte, jeigu buvo savininkas lieptų dainuoti gėlei? O ką jeigu tikintų, kad veidrodis, jį palaižius, nusivaldo automatiškai? Visa tai – neeilinės laidos vedėjo J. Nainio užduotys, kurias jis V. Pauliukaičiui sakys per ausinę.

„Aš labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi, kad yra tokių žmonių kaip Vytenis. Tiek metų dirbo televizijoje ir nesijaudina, ir jaunimui šluosto nosį. Vytenis rodo kaip reikia gyventi, šypsotis ir juokauti”, – pagyrų laidos dalyviui negailėjo J. Nainys.

Bet ar pavyks V. Pauliukaičiui įvykdyti visas laidos vedėjo užduotis? Ar neišsigąs nuomininkai šio ekscentriško buto savininko? Galų gale, ar patikės, kad toks prabangus butas gali būti nuomojamas už tokią mažą kainą?

Laida „Čia tai geras!“ antradienio vakarais 20:30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.