„Titaniko“ žvaigždės Leonardo DiCaprio ir Kate Winslet kartu leido atostogas

Netyla kalbos, kad tarp „Oskaro“ ir Auksinio gaublio laimėtojų filmo „Titanikas“ žvaigždžių Kate Winslet (41 m.) ir Leonardo DiCaprio (42 m.) buvo arba vis dar yra meilės romanas.

L.DiCaprio ir K.Winslet dažnai pastebimi kartu.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
L.DiCaprio ir K.Winslet dažnai pastebimi kartu.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 6, 2017, 9:16 AM

Neseniai viešai pasirodė aktorių fotografijos, darytos per jų bendras atostogas Holivudo aktoriaus L.DiCaprio viloje Sen Tropeze (Prancūzija).

Tačiau naujame interviu leidiniui „Glamour“ britų aktorė ne pirmą kartą pareiškė, kad ją su Leonardo sieja išskirtiniai bičiuliški santykiai, nors ir labai artimi.

Pasirodo, filmas „Titanikas“ (1997 m.) aktoriams padovanojo ne tik pasaulinę šlovę ir pripažinimą, bet ir tvirtą draugystę.

Liepos pabaigoje aktoriai kartu dalyvavo labdaros renginyje Sen Tropeze, o po to liko ten dar keletą dienų pailsėti.

Kalbama, kad būtent L.DiCaprio vedė Kate prie altoriaus per jos ir verslininko Nedo Rocknrollo vestuves, kurios vyko 2012 metais.

Kate aktyviai stengiasi palaikyti aktorių įvairių prestižinių apdovanojimų teikimo ceremonijose, labdaros renginiuose.

„Jums geriau nežinoti, apie ką buvo mūsų paskutinis pokalbis, – tai labai juokinga. Leonardas mane linksmino, aš juokiausi iki ašarų. Mes dažnai bandome įsivaizduoti, ką apie mus pagalvotų aplinkiniai, jeigu žinotų, kokias kvailystes mes kalbame“, – sakė K.Winslet.

Atskleisti pastarojo pokalbio temą aktorė atsisakė, tačiau patvirtino, kad jie labai geri draugai.

„Mes labai artimi. Iki šiol į kalbą įpiname replikų iš „Titaniko“, tai labai smagiai skamba“, – kalbėjo Kate.

Neseniai viešėdami televizijos šou „Today“ Kate ir Leonardo papasakojo apie tai, kaip pasikeitė jų gyvenimas po filmo „Titanikas“ premjeros.

„Na, aš manau, kad galiu atsakyti už abu – pas mus atsirado daugiau raukšlių. Kaip manai, mielasis? Aš didžiuojuosi juo. Negaliu pasakyti, kad Leonardo užaugo, jis visada buvo aukštas. Paprasčiausiai jis tapo vyru. Pažiūrėkite į jį, jis aiškiai tapo didesnis. Nebėra toks liesas kaip anksčiau“, – pasakojo Kate.

„O Kate liko tokia pat nuostabi, kokia buvo tuo metu, kai aš su ja susipažinau. Ji didelė profesionalė. Dirbdama ji iš tiesų išgyvena visas savo herojų emocijas, todėl laikau ją geriausia“, – kalbėjo Leonardo.

Interviu „Glamour“ aktorė taip pat prisipažino, kad aktorės darbas – vienintelė jai tinkama profesija.

„Aš norėjau turėti atsarginį planą B, jeigu su aktoryste nieko nebūtų pavykę. Tačiau tokio plano nebuvo. Tad jeigu kas nors darbe nepavyktų, mano situacija būtų iš tiesų apgailėtina“, – sakė K.Winslet.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.