Renee Zellweger tuoksis kukliai

Amerikiečių aktorė Renee Zellweger (48 m.) prisipažino artimiems draugams, kad su didžiuliu įkarščiu rengiasi vestuvėms su mylimuoju – muzikantu Doyle’u Bramhallu (49 m.).

„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-08 21:27, atnaujinta 2017-09-08 21:30

Tačiau, kaip tvirtina Renee, šį kartą ji pasiryžusi surengti labai kuklią ceremoniją – galbūt iš viso be svečių.

R.Zellweger yra pasakojusi, kad jai išliko nemalonūs įspūdžiai iš ankstesnės, kol kas vienintelės santuokos su kantri atlikėju Kenny Chesney (49 m.). Po vedybų praėjus keturiems mėnesiams santuoka buvo nutraukta, todėl Renee nenori, kad jai kas nors primintų nesėkmingą pirmąją santuoką.

Dėl šios priežasties negali būti ir kalbos nei apie prašmatnią puotą, nei apie jūrą gėlių (praėjusį kartą ceremonijos puošybai buvo panaudota 40 tūkstančių rožių).

Būsimasis jaunikis irgi nesvajoja apie prašmatnias vestuves. Kita vertus, šiuo metu Doyle’as labai užsiėmęs – baigia gastrolių turą.

Tad Renee pasiūlytas variantas – greitai ir be nereikalingo šurmulio susituokti Las Vegase – jam atrodo netgi labai žavus.

Priminsime, kad Renee ir Doyle’o romanas prasidėjo 2012 metais, nors iš tiesų aktorė ir muzikantas susipažino XX amžiaus paskutinį dešimtmetį. Tačiau jų meilės istorija užsimezgė po daugelio metų, kai jie susitiko viename draugų vakarėlyje Los Andžele.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.