Scarlett Johansson pašonėje glaudžia naują mylimąjį

Neseniai aktorė Scarlett Johansson (32 m.) viešai patvirtino, kad aktorius ir TV laidų vedėjas Colinas Jostas (35 m.) yra jos mylimasis.

S.Johansson ir C.Jostas neslepia šiltų jausmų vienas kitam.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
S.Johansson ir C.Jostas neslepia šiltų jausmų vienas kitam.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 11, 2017, 2:58 PM

Pora pirmą kartą nesislapstydami pasirodė oficialiame renginyje. Rugpjūčio 24 dieną Niujorke Scarlett ir Colinas dalyvavo prašmatniame komiko Dave’o Chappelle’o gimtadienio vakarėlyje. Jie ten atvyko kartu ir visą vakarą nesitraukė vienas nuo kito, atvirai flirtavo.

Tiesa, Scarlett ir Coliną aplinkiniai vienoje erdvėje yra matę ir anksčiau. Pavyzdžiui, šį pavasarį televizijos šou „Saturday Night Live“ dalyvių pristatymo vakarėlyje tarp kviestinių svečių buvo ir S.Johansson, ir C.Jostas. Jau tada kai kas pastebėjo, kad Scarlett ir Colinas vienas kitam neabejingi.

Tiesa, vėliau Scarlett visus išmušė iš vėžių, kai porą kartų viešumoje pasirodė su kitu vyru – teisininku Kevinu Yornu. Vėliau paaiškėjo, kad susitikimai su K.Yornu buvo tik dėl darbo reikalų.

Be meilės romanų ir darbo kine, Scarlett turi ir kitų rūpesčių. Aktorės skyrybų procesas su prancūzų žurnalistu Romainu Dauriacu, su kuriuo ji pragyveno susituokusi trejus metus, iki šiol nėra baigtas. Ginčijamasi dėl dvejų metų dukters Rose globos teisių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.