Lietuvos garsenybės prakalbo apie savo išgyvenimus

LNK laidoje „Valanda su Rūta” - ryškiausios Lietuvos asmenybės atvirai prakalbo apie savo gyvenimus. Andrius Mamontovas, Džordana Butkutė , Ričardas Doveika ir kiti atskleis, kaip tapti pačiais geriausiais ir kokia visuotinio pripažinimo kaina.  

Andrius Mamontovas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Andrius Mamontovas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-14 17:53

Režisierė Dalia Ibelhauptaitė  prisipažino, kad jaunystėje žudėsi net keturis kartus ir nė karto dėl meilės. Šiandien ji įsitikinusi – jei ne režisūros studijos Maskvoje , ji greičiausiai nebūtų tiek daug pasiekusi režisierė. 

„Dirbau iki alpimo ir  įrodinėjau, kad ne tik vyras, bet ir moteris gali būti talentinga režisierė”, – apie  nepedagogiškus, ar net žiaurius studijų metodus laidoje  papasakojo Dalia.  

Keturių vaikų mama Austėja Landzbergienė sako, kad namų šeimininkės vaidmuo – ne jai.

„Puikiai  pamenu momentą, kai supratau, kad negaliu apsiriboti tik vaikų auginimu. Kai namo grįžęs mano vyras Gabrielius rado mane verkiančią  su pimagimiu ant rankų, pratrūkau: aš tiek galiu nuveikti gero šiame pasaulyje, bet visą dieną keičiu sauskelnes!“, – prisipažino viena įtakingiausių visuomenininkių išrinkta moteris. 

Žinomo politiko žmona sako, kad kurti verslą, o ne sėdėti su vaikais yra jų šeimos susitarimas. Priešingu atveju, mes visi būtume nelaimingi, – įsitikinusi daugiavaikė motina. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.