47-erių dainininkė Gwen Stefani laukiasi kūdikio

Dainininkė Gwen Stefani (47 m.) laukiasi ketvirto vaiko. Jo tėvas – atlikėjos draugas kantri muzikan-tas Blake’as Sheltonas (41 m.).

G.Stefani ir B.Sheltonas draugauja dvejus metus.<br>„ViDA Press“ nuotr.
G.Stefani ir B.Sheltonas draugauja dvejus metus.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 16, 2017, 1:59 PM

Pora oficialiai nesusituokusi, bet vis dėlto nutarė susilaukti kūdikio. „Jie žinojo, kad tam turi ne tiek daug laiko, todėl nėštumą planavo labai kruopščiai“, – sakė porą gerai pažįstantis asmuo.

Pasak jo, dainininkė kreipėsi į dirbtinio apvaisinimo kliniką Torense (Kalifornija) ir jos pastangas vainikavo sėkmė.

Su būsimo kūdikio tėvu Gwen draugauja dvejus metus. Jie susipažino muzikiniame šou „Balsas“ netrukus po to, kai G.Stefani išsiskyrė su muzikantu Gavinu Rossdale’u (51 m.): daugiau kaip dešimt metų trukusi santuoka nutrūko, kai į aikštę iškilo Gavino romanas su jų vaikų aukle.

G.Stefani buvo ištekėjusi už G.Rossdale’o nuo 2002 iki 2016-ųjų. Jie susilaukė trijų sūnų – Kingstono, kuriam dabar 11 metų, Zumos (9 m.) ir Apollo (3 m.). B.Sheltonas vaikų kol kas neturi.

Žiniasklaidos duomenimis, pora ketina netrukus įteisinti savo santykius.

Nors apie sužadėtuves oficialiai nepranešė, Gwen jau kuris laikas ant bevardžio piršto nešioja Blake’o dovanotą žiedą su briliantais.

Kaip prisipažino B.Sheltonas, net praėjus metams nuo draugystės su Gwen pradžios jis vis dar negalėjo patikėti savo laime.

„Tik pagalvokite, aš draugauju su G.Stefani! Tai per daug gerai, kad būtų tiesa. Kartais pagalvoju, kad ši istorija man tiesiog pasivaideno...“ – viename interviu sakė B.Sheltonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.