Vaiva Mainelytė tapo TV laidos vedėja ir prisiminė legendinę sceną

Nuo spalio 7 dienos „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovų laukia maloni staigmena – legendinė aktorė Vaiva Mainelytė (69 m.) tapo laidos „Muzikiniai sveikinimai“ vedėja.

V.Mainelytė ryžosi iššūkiui – tapo TV laidos „Muzikiniai sveikinimai“ vedėja.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
V.Mainelytė ryžosi iššūkiui – tapo TV laidos „Muzikiniai sveikinimai“ vedėja.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-20 20:39

Kiekvieną šeštadienį V.Mainelytė sveikinsis su žiūrovais, perduodama jų artimiesiems šilčiausius sveikinimus, padėkas ir geriausius linkėjimus, palydimus populiarių melodijų.

Filmuojant laidos „Muzikiniai sveikinimai“ anonsą Gilušio ežere Anupriškėse aktorė prisiminė legendinę ištrauką iš miuziklo „Velnio nuotaka“, kuriame tuomet dar visai jaunutei teko Jurgos vaidmuo.

„Tas ežeras, lelijos... Viskas kaip kadaise. Tiesa, tada buvo labai šalta, buvo labai lietinga vasara, todėl man teko plaukioti lediniame vandenyje“, – filmavimą prisiminė V.Mainelytė.

Laimė, tąkart apsinuoginusios V.Mainelytės pasiplaukiojimas lediniame ežere nenuėjo veltui, scena tarp lelijų tapo legenda, o po šio filmo premjeros visa Sovietų Sąjunga įsimylėjo šviesiaplaukę gražuolę lietuvaitę, nepabijojusią drąsios scenos iššūkio.

Šiandien V.Mainelytė drąsiai priima dar vieną naują iššūkį – ji tapo naujojo projekto „Muzikiniai sveikinimai“ vedėja.

„Muzikiniai sveikinimai“ per „Lietuvos ryto“ televiziją bus klasikinis sveikinimų ir pageidavimų koncertas, kurio metu televizijos žiūrovai galės parodyti savo meilę ir dėkingumą brangiausiems žmonėms. Jau nuo šiandien visi norintys gali pildyti anketas puslapyje www.muzikiniaisveikinimai.lt ir pačia geriausia kaina užsakyti gražiausių žodžių ir dainų puokštę savo artimiesiems, netgi tiems, kurie yra už tūkstančių kilometrų.

Muzikiniai sveikinimai siūlo ir naujovę – norintieji gali atsiųsti savo vaizdo sveikinimą arba išsikviesti filmavimo grupę į namus. O gražiausius žodžius jų artimiesiems perduos neblėstančio grožio ir žavesio legenda tapusi aktorė V.Mainelytė.

„Muzikiniai sveikinimai“ per „Lietuvos ryto“ televiziją – nuo spalio 7 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.