Nepagydoma liga susirgusiai Selenai Gomez taikyta chemoterapija ir persodintas inkstas

Amerikiečių popmuzikos žvaigždė ir aktorė Selena Gomez (25 m.) atskleidė, kad kovojant su vilklige jai atlikta inkstų persodinimo operacija. Jos donore tapo aktorė Francia Raisa (29 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

S.Gomez (dešinėje) su jai inkstą paaukojusia F.Raisa.<br>Nuotr. iš „Instagram“
S.Gomez (dešinėje) su jai inkstą paaukojusia F.Raisa.<br>Nuotr. iš „Instagram“
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2017, 5:33 PM, atnaujinta Sep 25, 2017, 5:54 PM

Daugiausia – 126 milijonus – sekėjų platformoje „Instagram“ turinti S.Gomez jiems parodė prieš kurį laiką darytą nuotrauką, kurioje ji ir F.Raisa susikibusios rankomis guli šalia stovinčiose lovose ligoninėje. Kitoje nuotraukoje matyti po operacijos ant pilvo likęs didžiulis randas.

Pastaruoju metu keletą naujų dainų, tarp jų „Bad Liar“, išleidusi atlikėja prisipažino, kad gerbėjai vis nedavė ramybės, kodėl ji nereklamuoja savo kūrinių.

„Taigi sužinojau, kad dėl vilkligės man reikės inkstų transplantacijos, ir bandžiau atsigauti. Man tai reikėjo padaryti dėl sveikatos, – parašė ji. – Aš tikrai nekantraudama laukiu, kada galėsiu su jumis pasidalyti, kaip gyvenau pastaruosius kelis mėnesius.“

S.Gomez negailėjo padėkos žodžių F.Raisai, geriausiai žiūrovams pažįstamai iš televizijos ABC serialo „Slaptas amerikiečio paauglio gyvenimas“ (The Secret Life Of The American Teenager) ir komedijos „Jaunos ir karštos. Viskas arba nieko“ (Bring It On: All Or Nothing).

„Ji man įteikė didžiausią dovaną ir pasiaukojo atiduodama inkstą. Esu neįtikėtinai laiminga. Myliu tave, sese“, – parašė S.Gomez.

Kad S.Gomez serga vilklige, gerbėjai žinojo jau keletą metų. Tačiau ši klastinga autoimuninė liga progresavo ir pažeidė merginos inkstus, tad buvo būtina organų transplantacija.

Dėl ligos dainininkei buvo taikoma chemoterapija, o pernai jai teko nutraukti gastroles, kad galėtų įveikti šios ligos sukeltus panikos priepuolius ir depresiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.