Po karčių Donato Montvydo žodžių – netikėtas Džordanos Butkutės poelgis

Sekmadienį televizijos eteryje pasirodys „Lietuvos balsas“.  Vienas iš ketvirtojoje laidoje labiausiai nustebinusių mokytojų akibrokštų, atsisukimas dalyviams, kurių iki galo išklausytas pasirodymas, vėliau mokytojams sukels abejonių savo sprendimu.

 Džordana Butkutė.<br> Organizatorių nuotr.
 Džordana Butkutė.<br> Organizatorių nuotr.
Džordana Butkutė.
Džordana Butkutė.
Džordana Butkutė.<br>Organizatorių nuotr.
Džordana Butkutė.<br>Organizatorių nuotr.
Džordana Butkutė.<br>Organizatorių nuotr.
Džordana Butkutė.<br>Organizatorių nuotr.
Džordana Butkutė: „Aš Džordana ir aš alkoholikė“.<br>LR archyvo nuotr.
Džordana Butkutė: „Aš Džordana ir aš alkoholikė“.<br>LR archyvo nuotr.
Džordana Butkutė.
Džordana Butkutė.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2017-10-01 13:13, atnaujinta 2017-10-01 13:15

„Saikas ir skonis yra du būtini komponentai atliekant dainą. Čia kaip ir su geriausiais prieskoniais – geriausių prieskonių perdozavęs geriausiame patiekale, jį gali sugadinti, arba įdėjęs ne tą prieskonį į reikiamą patiekalą. Šiuo atveju čia taip ir buvo – į tortą pribėrė pipirų ir pasidarė nei tortas, nei mėsa.

Aš galiu tik duoti šansą, o dirbti žmogui reiks pačiam, aš negaliu už žmogų nudirbti, galiu tik parodyti kelią ir suteikti žinių,“- ketvirtojoje laidoje kalbė jo Inga Jankauskaitė.

Tokį dalyvį į savo komandą priėmė ir Donatas Montvydas.

„Pirmas įspūdis buvo daug geresnis, nei po to atsisukus ir jei būčiau galėjęs keisti, tai būčiau pakeitęs ir nespaudęs, nes už šį dalyvį mano komandoje yra daug stipresnių. Bet aš savo sprendimo nesigailiu – aš padarysiu viską ką galiu, kad jis atrodytų puikiai“,- laidoje kalbėjo Donatas Montvydas.

Ketvirta laida nustebino ir šįkart ypač aršiais mokytojų konfliktais, kaip jau įprastą, dėl balsų, kurių norės visi. Tačiau būtent šį kartą, mokytojai vienas kitam nepagailėjo kandžių replikų.

„Savo komandą aš skatinsiu domėtis, kas vyksta dabar, ne vakar. Yra žmonių, kurie jaudina ir dainuoja šiuolaikinę muziką ir yra tų kurie jaudina ir dainuoja muziką prieš keturiasdešimt metų. Aš sakau, kad tu gali jaudinti ir būti šiuolaikiška ir moderni, bet jeigu tu nori nebūti, tu renkis kitą mokytoją“,- nieko nesukdamas aplink dalyvei kalbės Donatas Montvydas, ne juokais užgaudamas Džordaną.

„Šiuo atveju mūsų kova tarp mokytojų buvo labai intensyvi, nes realiai visi jos norėjo. Tačiau šitas projektas vis tiek neša pozityvią gaidelę. Ir mano tikslas niekada nebūna įžeisti mokytojus, nes juos visus aš be galo gerbiu. Aš gal labiau norėjau pabrėžti, kad mano kryptis ir noras šį sezoną yra būtent šiuolaikinė ir moderni muzika ir modernūs atlikėjai“,- vėliau paklaustas kandžią repliką Butkutei kalbėjo Donatas.

Tačiau šis akibrokštas pačiai karalienei tikrai nebus paskutinis. Džordana pastebės, jog dalyvius į savo komandą dažniausiai gauna tik tuomet, kai atsisuka viena, tad dėl paskutinės dalyvės užvirs nuožmi kova, kurioje pačiai karalienei teko nusiimti karūną ir maldauti dalyvės pasirinkti būtent ją.

„Aš taip mažai prašau ir išvis nedrįstu niekada nieko prašyt, bet aš tavęs prašau. Ar tu žinai, ką aš galiu? Ar tu supranti, kas aš esu išvis? Tu turi pas mane eiti, jei ne tu pas mane, tai aš pas tave“,- pakilusi nuo savo kėdės įsiaudrinusi sakė Džordana, bandydama atremti bet kokį jai mestą Ingos Jankauskaitės komentarą.

„Džordana dėl nieko dar taip nesistengė“,- stebėjosi Donatas Montvydas, tačiau ar Džordanos prašymai padėjo dalyvei apsispręsti jos naudai?

„Lietuvos balsas“  rodomas sekmadieniais 19:30 per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.