Lenktynininkas Benediktas Vanagas prisipažino: apie automobilių remontą nieko neišmano

Garsus lenktynininkas Benediktas Vanagas, kaip pats sako, netikėtai tapo aktoriumi. „Aš tokiais dalykais šiaip gyvenime neužsiimu. Tikrai didelis iššūkis...”, – sunkiai žodžius rinko jis vieno LNK filmavimo metu.

 B.Vanagas.
 B.Vanagas.
 B.Vanagas.
 B.Vanagas.
 B.Vanagas.
 B.Vanagas.
 B.Vanagas.
 B.Vanagas.
 B.Vanagas.
 B.Vanagas.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Oct 2, 2017, 5:31 PM

LNK laidoje „Čia tai geras!” televizijos žiūrovai galės išvysti neeilinę avantiūrą. Šį kartą laidos vedėjo Jono Nainio iššūkį – vienai dienai tapti visai kitos profesijos atstovu – priėmė lenktynininkas B.Vanagas. Burtai lėmė tai, kad garsiam vyrui teko dirbti serviso priėmėju.

„Taip, čia susiję su automobiliais. Bet jeigu galvojate, kad aš neatsiejamas nuo jų ir viską išmanau kaip meistras, tai yra labai klaidinga. Šiame darbe aš tikrai nieko neišmanau”, – jaudulio neslėpė B.Vanagas prieš darbo pradžią.

Daugelis klientų, pamatę naująjį darbuotoją, vos tramdė juoką bei nuostabą. „Man jūs esat labai panašus į vieną paukštį”, – šmaikštavo vienas jų. Laidos vedėjo liepiamas, B.Vanagas iš paskutiniųjų klientams bandė įrodyti, kad nėra tikrasis lenktynininkas, o tik stulbinamai panašus į jį.

Anot B. Vanago, ši avantiūra pareikalavo labai daug jėgų. „Žinote, sudėtingas yra kiekvienas darbas, kurio tu nemoki. Tai šiuo atveju – būti ne Benediktu Vanagu yra kaip minimum neįprasta. Visų antra, serviso priėmėjas turi žinoti atitinkamus dalykus. Aš kadangi nieko nežinau, o mano instruktažas truko vos 15 minučių, tai man buvo labai sunku. Buvau tiesiog aktoriumi”, – kalbėjo garsus vyras.

Kaip sekėsi B. Vanagui dirbti serviso priėmėju pamatyti galėsite antradienį 20.30 val. laidoje „Čia tai geras!” per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.