Quentinas Tarantino sužadėtuves šventė triukšmingame vakarėlyje

Niujorke surengtas triukšmingas vakarėlis amerikiečių režisieriaus Quentino Tarantino (54 m.) ir jo mylimosios Izraelio dainininkės bei modelio Danielos Pick (33 m.) sužadėtuvių proga.

Q.Tarantino ir D.Pick netrukus atšoks vestuves.<br>„Scanpix“ nuotr.
Q.Tarantino ir D.Pick netrukus atšoks vestuves.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 2, 2017, 5:25 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 5:41 PM

Pasveikinti kultinių filmų „Bulvarinis skaitalas“, „Nužudyti Bilą“, „Negarbingi šunsnukiai“ autoriaus, „Oskaro“ ir Auksinio gaublio laureato Q.Tarantino į restoraną „Socialista“ atėjo draugai ir kolegos Edwardas Nortonas, Diane Kruger, Uma Thurman, Bruce’as Willisas, Samuelis L.Jacksonas, Harwey Keitelis ir kiti.

Šventinį vakarą sužadėtiniams surengė garsiausias Holivudo prodiuseris Harvey Weinsteinas.

„Pažįstu Quentiną 26 metus. Kaip prizą už šedevrus, kuriuos kuria, jis gavo tokį turtą kaip Daniela“, – citavo H.Weinsteino žodžius leidinys „Post Reports“.

Quentinas pasipiršo Danielai šią vasarą, nors jie susipažino prieš aštuonerius metus per jo filmo „Negarbingi šunsnukiai“ pristatymą Izraelyje. Po piršlybų jos tėvas Izraelio kompozitorius Svika Pickas sakė, kad visa šeima ypač palaiko Quentiną ir Danielą.

Tai bus pirma užkietėjusio viengungio Q.Tarantino santuoka, nors anksčiau šnekėta apie jo romanus su Mira Sorvino, Sofia Coppola ir U.Thurman.

Režisierius ne kartą aiškino vengiantis vesti, kad galėtų kurti gerus filmus. Nepaisydamas sužadėtuvių ir netrukus įvyksiančių vestuvių, Q.Tarantino ketina tęsti darbą.

Šiomis dienomis režisierius pareiškė norą sukurti juostą pagal TV serialą „Žvaigždžių kelias“. Q.Tarantino prisipažino atmintinai žinantis „Žvaigždžių kelio“ serijas ir turintis daugybę idėjų, kaip jas paversti ilgametražiu filmu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.