Po skyrybų Amber Heard rodo buvusiam mylimajam, kokį saldainiuką šis prarado

Kas gali geriau padėti ištverti išsiskyrimą nei kelionė su mielomis draugėmis? Holivudo aktorė Amber Heard (31 m.) nutarė, kad jai būtina aplankyti Balį.

A.Heard pademonstravo buvusiam mylimajam E.Muskui, ko jis neteko.<br>Nuotr. iš „Instagram“
A.Heard pademonstravo buvusiam mylimajam E.Muskui, ko jis neteko.<br>Nuotr. iš „Instagram“
Amber pramogavo ir ilsėjosi su bičiulėmis.
Amber pramogavo ir ilsėjosi su bičiulėmis.
A.Heard ir E.Muskas draugavo apie metus. 
A.Heard ir E.Muskas draugavo apie metus. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 3, 2017, 12:41 PM

Išsiskyrusi su milijardieriumi kompanijų „SpaceX“ ir „Tesla Motors“ vadovu Elonu Musku (46 m.) A.Heard surengė dviejų savaičių mergvakarį Indonezijos saloje.

Atostogų programoje – ne tik saulės vonios, SPA ir popiečio miegas po palmėmis, bet ir nuotraukos, kuriose Amber demonstruoja buvusiam mylimajam, ką jis prarado.

Vienoje nuotraukų aktorė pozuoja be liemenėlės ir rodo pasauliui savo nugarą, išmargintą tatuiruotėmis, ir užpakaliuką, kurį šiek tiek dengia kelnaitės.

„Kai tu Balyje“, – parašė Amber po nuotrauka, kurią įkėlė į savo paskyrą platformoje „Instagram“.

A.Heard saloje atostogavo su draugėmis – jogos instruktore Raquel Pennington ir asistente Savannah McMillan.

Merginos plaukiojo baseine, ragavo jūrų gėrybių, linksminosi vakarėliuose – žodžiu, mėgavosi gyvenimu ir to paties linkėjo sekėjams socialiniuose tinkluose.

Tiesa, sekėjai Amber nuotraukose iš Balio įžvelgė tam tikrą provokaciją: žinant apie jos biseksualumą, galima laukti naujo romano tiek su vyru, tiek su moterimi.

A.Heard ir E.Muskas draugavo apie metus, kol, šaltinių teigimu, milijardierius sužinojo tam tikrus nepatinkančius faktus iš jaunesnės mylimosios praeities ir nusprendė nutraukti santykius.

„Noriu užkirsti kelią triukšmui, neseniai kilusiam žiniasklaidoje. Taip, mes su Amber nebe kartu, bet liekame artimi ir vienas kitą mylintys žmonės.

Romanas per atstumą, kai abu turime tiek daug veiklos, buvo nevykęs sumanymas, ir mes tai supratome“, – pareiškė E.Muskas.

Anksčiau A.Heard buvo ištekėjusi už „Karibų piratų“ žvaigždės Johnny Deppo (54 m.). Pora išsiskyrė pernai gegužę. Aktorių santuoka truko 15 mėnesių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.