Tėvo pėdomis: Gediminas Juodeika į aktorystę įtraukė ir savo sūnus

Didelio žiūrovų dėmesio sulaukęs serialas ir toliau džiugina nuotykių kupinomis serijomis bei kviečia šeimas jaukiai ir linksmai laiką praleisti kartu. Tačiau panašu, kad šį kartą šeimos buriasi ne tik priešais televizoriaus ekranus, bet ir kitapus jų: aktorius Gediminas Juodeika seriale nusifilmavo kartu su savo sūnumis.

 Serialo akimirka. <br> Stop kadrai.
 Serialo akimirka. <br> Stop kadrai.
 Serialo akimirka. <br> Stop kadrai.
 Serialo akimirka. <br> Stop kadrai.
 Serialo akimirka. <br> Stop kadrai.
 Serialo akimirka. <br> Stop kadrai.
 Serialo akimirka. <br> Stop kadrai.
 Serialo akimirka. <br> Stop kadrai.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 4, 2017, 1:19 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 1:31 PM

Vyresnysis G. Juodeikos sūnus Mykolas jau yra turėjęs filmavimosi patirties. Tačiau jaunėliui Jonui tai buvo pirmas kartas – aštuonmetis atliko vieno iš pagrindinių veikėjų – Prano – sūnaus vaidmenį.

Kalbėdamas apie tai, kaip sūnui sekėsi susitvarkyti su nauja užduotimi, G. Juodeika teigė, kad jam filmavimosi aikštelėje sekėsi puikiai.

„Dažniausiai vaikai išsigąsta, susigėsta ar pasimeta. Kadangi Jonas nuo mažens viską matė iš arti, nė kiek nepasimetė, neišsigando ir su savo užduotimis tvarkėsi labai natūraliai“, – pasakojo aktorius.

G. Juodeika tikino dar nepastebintis, kad Jonas svajotų tapti aktoriumi ir norėtų ateityje suktis filmavimo aikštelėse, tačiau pageidavimų leisti pavaidinti iš sūnaus sulaukė ne kartą.

„Tai jau buvo ne pirmas jo prašymas ir papriekaištavimas, kodėl vyresnis brolis vaidina, o jis negali. Todėl, pasitaikius progai, jam taip pat buvo suteiktas šansas“, – su šypsena sakė G. Juodeika.

Naujų išbandymų susilaukė ne tik sūnus Jonas, bet ir paties G. Juodeikos seriale kuriamas personažas. Nedideli siužeto pokyčiai leido G. Juodeikos vaidinamam veikėjui pasijusti tikru moterų gundytoju.

G. Juodeika seriale atlieka Gaisrių kaimo įgaliotinio vaidmenį. „Iš esmės tai yra paprastas, eilinis, romantiškas kaimo arba provincijos gyventojas, jis į pasaulį žiūri naiviomis akimis“, – pasakojo G. Juodeika.

„Personažas gyvena užguitas motinos ir žmonos, tačiau įvyksta nedidelis siužeto pokytis ir vyras sulaukia kitų moterų dėmesio, atsiranda flirto ir intymesnių scenų, veikėjui susisuka galva. Žinoma, kai ilgą laiką tenka vaidinti tokį truputėlį nevykusį žmogų, visada yra malonu, kada leidžiama nors kažkiek pasijusti vyru“, – juokėsi G. Juodeika.

Paklaustas, ar dėl romantiškų scenų nepavyduliauja jo mylimoji, aktorius atskleidė, kad ji šių scenų nesureikšmina.

„Ji tikrai nepavydi. Aš, aišku, stengiuosi to nesureikšminti, to neparodyti, mano draugė gal viso to kartais ir pati nepastebi, taip sakant, praleidžia. Na, o šiaip supranta, kad tai tik personažas, aš savęs netapatinu su juo realybėje“, – kalbėjo G. Juodeika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.