Inga Valinskienė išgyrė Diletos Meškaitės-Kisielienės balsą: „Dainuoji geriau už Madonną“

Jau netrukus prasidės naujausias „Muzikinės kaukės“ sezonas, kurio viena iš dalyvių tapo dainininkė, grupės „Queens of Roses“ narė Dileta Meškaitė-Kisielienė. Panašu, kad jaunai moteriai drąsos dalyvauti konkurse tikrai netrūks.

Laidos filmavimo akimirka.<br>L.Kodžio nuotr.
Laidos filmavimo akimirka.<br>L.Kodžio nuotr.
Laidos filmavimo akimirka.<br>L.Kodžio nuotr.
Laidos filmavimo akimirka.<br>L.Kodžio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 6, 2017, 2:59 PM

Nors didelės įsikūnijimų patirties ir neturi, D.Meškaitė-Kisielienė atskleidė kitą intriguojantį faktą – paauglystėje visi ją lygindavo su šiuo metu „Muzikinės kaukės“ komisijoje sėdinčia Inga Valinskiene.

„Vieni matė panašumų balse, o kiti ir išvaizdoje. Mane net vadino jaunąja Valinskiene“, - pasakojo grupės „Queens of Roses“ narė. Tiesa, debiutuojant ant „Muzikinės kaukės“ scenos atlikėjai teko įsikūnyti į kitą garsenybę – Dileta mėgino tapti Madonna: „Įdomu, bet nežinau kaip čia bus. Esame labai skirtingos.“

Ir nors atlikėja scenoje pasirodė po lūžio įtvare vis dar gyjančiu pirštu, tai jai nesutrukdė virsti tikra scenos karaliene.

„Lietuvaitėms sunku įkūnyti tokias moteris, bet man atrodo, kad tau pavyko, - komplimentų Diletai negailėjo „Muzikinės kaukės“ komisijos narė Livija Gradauskienė. – Antroje dainos dalyje tu pagavai Madonnos balso skambesį“. Kita komisijos narė pritarė L.Gradauskienės nuomonei. „Priedainiai buvo labai taiklūs. Aišku, tu dainuoji geriau už Madonną“, - tvirtino Inga Valinskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.