Balso stygų operacijos laukiantis „Lietuvos balso“ dalyvis ne juokais supykdė Leoną Somovą

Paskutinėje LNK „Lietuvos balso“ projekto aklųjų perklausų laidoje mokytojų kėdės atsisuko tik dėl pačių geriausių ir unikaliausių balsų, mat jų komandose liko vos po kelias vietas, o dalyvių – net keturiolika.

 Balso stygų operacijos laukiantis „Lietuvos balso“ dalyvis ne juokais supykdė Leoną Somovą.
 Balso stygų operacijos laukiantis „Lietuvos balso“ dalyvis ne juokais supykdė Leoną Somovą.
 Balso stygų operacijos laukiantis „Lietuvos balso“ dalyvis ne juokais supykdė Leoną Somovą.
 Balso stygų operacijos laukiantis „Lietuvos balso“ dalyvis ne juokais supykdė Leoną Somovą.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-10-19 10:24, atnaujinta 2017-10-19 10:25

Vieno iš dalyvių pasirodymas laidoje sukėlė tikrą akibrokštą – tik po to, kai trisdešimt penkerių metų Juliui Stankevičiui buvo atsuktos mokytojų kėdės, jis pasakė, jog pilnu balsu dainuoti negali – po mėnesio jo laukia balso stygų operacija, kuri neaišku, kuo gali baigtis. Mokytojai buvo šokiruoti.

„Tai tu atėjai į šį projektą, tau atsisuka, o tu po mėnesio darysi operaciją? Ar tu tikras, kad po to vėl galėsi dainuoti?“, – į dalyvį kreipėsi Donatas Montvydas, tačiau išgirdo neigiamą atsakymą. Ši žinia ne juokais supykdė ir Leoną Somovą, ypač tuomet, kai, Juliui nežinant, kurį iš atsisukusių mokytojų jam pasirinkti, jis scenoje sugalvojo... tiesiog mesti monetą.

„Tu turėtum rinktis mokytoją pats ir daug geriau būtų, jei pats ir žinotum, ko tu nori. Keli labai daug abejonių mokytojams, – neigiamą požiūrį į tokį dalyvio sprendimą išreiškė Leonas Somovas. – Kai eini į tokį šou, tu turi žinoti, ko nori, būti užtikrintas savimi. Aš nenorėčiau, kad mes, mokytojai, būtume kaip loterija dalyviams.“

Pats Julius laidoje papasakojo, kad balso stygų operacija jam bus atlikta po mėnesio. Jos prireikė todėl, kad gatvės muzikanto kelią pasirinkęs vaikinas savo balsą alino užsienyje dainuodamas net pačiais šalčiausiais mėnesiais.

„Dubline buvo labai didelė konkurencija, grojau ir kai buvo šalta, po keturias ar penkias valandas per dieną, ten savo balsą ir sugadinau. Dabar manęs laukia balso stygų operacija, kuri nežinau, kaip pavyks“, – laidoje kalbėjo Julius Stankevičius.

Kaip skambės Juliaus balsas prieš operaciją, kokie mokytojai šiam vaikinui atsisuks ir ar net po tokio pareiškimo apie laukiančią operaciją jis toliau galės tęsti kovą projekte, pamatyti bus galima jau šį sekmadienį 19:30 per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.