Buvusi „Mango“ grupės narė perklausoje pamiršo žodžius

Muzikinis projektas „Lietuvos balsas“ į akląsias perklausas sutraukė didžiulį būrį jau pažįstamų scenos veidų. Šį sekmadienį LNK eteryje išvysite paskutinę aklųjų perklausų laidą, kurioje paskutinę vietą mokytojų komandoje bandys iškovoti ir Justė Jančiauskaitė, buvusi „Mango“ grupės narė.

 Justė Jančiauskaitė.
 Justė Jančiauskaitė.
 Justė Jančiauskaitė.
 Justė Jančiauskaitė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-10-21 07:55

„Nuo mažens turėjau du siekius: tapti dainininke ir būti mados dizainere. Išpildžius pirmąją svajonę, atėjo laikas įgyvendinti kitą. Taip pat buvau pavargusi nuo to, kad gyvenau labai toli nuo šeimos ir draugų, laiko juos aplankyti būdavo nedaug, o jei aplankydavau, tai paskubomis vėl tekdavo vykti į Klaipėdą dėl grupės reikalų. Dabar esu nepriklausoma, galiu kurti, galiu dirbti įprastą darbą, taip pat suderinti mokslus, kada noriu aplankyti šeimą. Man tai labai svarbu“, – apie sprendimą pasitraukti iš „Mango“ grupės sako Justė ir atskleidžia, kad antroji meilė po muzikos – mada.

„Dirbu, tęsiu siuvimo mokslus, su drauge kartu kuriame neįprastus suknelių modelius, tikiu, jie greitai išvys dienos šviesą. Taip pat lankausi įvairiuose seminaruose, retsykiais asistuoju mados renginiuose, piešiu paveikslus pagal užsakymus, iliustruoju madą. Gal galėtų para susidaryti iš 30 valandų?“ – juokdamasi visas savo veiklas, palikus grupę, vardija mergina.

Kodėl sceną ir populiarumą jau gerai pažįstančiai merginai, turinčiai tiek daug veiklos, prireikė televizijos projekto? Justė pripažįsta tiesą – čia dalyvauja tik dėl vienintelio mokytojo. „Atvirai kalbant, niekuomet nebūčiau dalyvavusi tokiame didingame projekte, jei ne žinia, kad vienas mokytojų bus Leonas Somovas. Labai juo žaviuosi, dievinu jo kuriamą muziką, bandžiau įsivaizduoti, koks jis žmogus, realybė pranoko visus lūkesčius“, – didžiulių simpatijų geidžiamiausiu projekte vadinam mokytojui neslepia Justė Jančiauskaitė.

Sekmadienį pasirodysiančioje septintoje ir paskutinėje aklųjų perklausų laidoje Justę scenoje ištiks nesėkmė, kurios niekada negalėtum tikėtis iš didžiojoje scenoje jau ne kartą koncertavusio atlikėjo. „Tai skaudi tema, kadangi jaudulys mane visiškai „suvalgė“. Dažnai guosdamasi draugams dėl pasirodymo, sulaukiau klausimo – kodėl taip jaudinaisi, juk turi tiek daug patirties scenoje. Atsakymas paprastas – „Lietuvos balso“ scenoje mane vertino, o kai mane vertina, aš absoliučiai nevaldau jaudulio. Išlindo pačios košmariškiausios natos, kurios dainininkų aplinkoje vadinamos „gaidžiais“, o dar... pamiršau žodžius! Savo pasirodymą vertinu labai prastai, tačiau džiaugiuosi atlikusi lietuvišką dainą – juk tai Lietuvos balsas!“ – apie savo pasirodymą, negailėdama kritikos sau pačiai, pasakoja Justė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.