Vaiką musulmonui vyrui pagimdžiusi lietuvė pakliuvo į pinkles

Atrodo, kad lietuvė Ilona jokio supratimo neturėjo, jog Alacho išpažinėjams leista turėti kelias žmonas. O jos išrinktasis musulmonas Nidalas negali atsistebėti žmonos nenuovokumu.

  „Lietuvos ryto“ televizijos archyvo nuotr.
  „Lietuvos ryto“ televizijos archyvo nuotr.
  „Lietuvos ryto“ televizijos archyvo nuotr.
  „Lietuvos ryto“ televizijos archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 24, 2017, 11:15 AM

Ponas Nidalas yra musulmonas, o dvi moterys, kurios jam vienu metu pagimdė po vaiką, – lietuvės, išeitų – katalikės.

„Man visą laiką buvo problemų su ta moterimi. Tai buvo klaida, aš su ja bendravau kaip su meiluže“, – bėrė žodžius į „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Patriotai“ mikrofoną ponas Nidalas. Jis teisme mėgina priversti „tą moterį“, ponią Iloną, leisti jųdviejų dukrai augti su kitos žmonos pagimdytais vaikais. Šią susirado Vokietijoje, ir atstumas tarp dviejų moterų kurį laiką leido jam slėpti, kad gyvena per dvi šeimas. Vienas iš kitos pono Nidalo žmonos (irgi lietuvės) vaikų yra ponios Ilonos dukros vienmetis.

Moteris apimta nevilties. Ji nenori, kad dukrai būtų diegiamos islamo vertybės, pirmiausia – nuolankumas vyrui. Tačiau ponas Nidalas laikosi tvirtai: „Aš turiu keturis vaikus ir noriu, kad jie visi bendrautų.“ Jam kovoje talkina vienas iš brangesnių Lietuvos advokatų Gintaras Černiauskas. Šio kontoros advokatė neslepia žinanti, kad ponas Nidalas nepagarbiai kalba ne tik apie ponią Iloną, bet ir apie Lietuvą.

„Kaip tai susiję su vaiko reikalais?“ – atkerta ji.

„Patriotams“ tapo žinoma ir daugiau keistų pono Nidalo gyvenimo Lietuvoje aplinkybių, o ponios Ilonos pateikta vaizdo medžiaga priblokš: ar musulmonai gali tai sau leisti?

„Ir visa tai vyksta Lietuvoje, Dzūkijoje, tarp pušų ir šiškų“, – negalėjo atsistebėti lietuvaičių drąsa pulti kitataučiams į glėbį Jurijus Smoriginas, siužeto autorius, kuriam skaudžias savo gyvenimo patirtis atvėrė abi konflikto pusės.

„Patriotai“ – antradienį 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.