Pasauline legenda virtęs Marius Jampolskis sužavėjo ir Ingą Valinskienę

Populiariausio šeštadienio projekto „Muzikinė kaukė“ laidose į Lietuvos ir pasaulinio lygio atlikėjus įsikūnijusios garsenybės dažnai tampa nebeatpažįstamos. BTV eteryje jau tapęs Mikhailu Boyarsky, Marijonu Mikutavičiumi ir Vytautu Kernagiu, aktorius Marius Jampolskis šeštadienio vakarą taip pat stebins savo virsmu – garsus vyras priėmė iššūkį įkūnyti scenos legendą Franką Sinatrą.

M.Jampolskis.<br>D.Umbrasas nuotr.
M.Jampolskis.<br>D.Umbrasas nuotr.
Apdovanojimų svečiai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Apdovanojimų svečiai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Marius Jampolskis persirengė moterimi.<br>Organizatorių nuotr.
Marius Jampolskis persirengė moterimi.<br>Organizatorių nuotr.
M.Jampolskis.<br>T.Bauro nuotr.
M.Jampolskis.<br>T.Bauro nuotr.
Aktorius Marius Jampolskis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Aktorius Marius Jampolskis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
M.Jampolskis nualpdavo kaskart išgirdęs R.Rudoko pavardę
M.Jampolskis nualpdavo kaskart išgirdęs R.Rudoko pavardę
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Oct 28, 2017, 11:07 AM

Aktorius M. Jampolskis laidoje parodė milžiniškas pastangas ir darbą analizuojant ne tik F. Sinatros pasirodymus ant scenos, bet ir dainininko charakterio savybes.

„Jis – ypatingai savo autoritetą jaučiantis žmogus. Tuo pačiu metu labai jautrus ir tai pasimato iš jo tam tikrų psichofizinių savybių bei kūno kalbos, – sakė Marius.

„Mariau, tu buvai didžiausias mano šiandienos nustebimas. Praėjusiais šeštadieniais aš tave kažkaip vertinau įvairiai – ir gerai, ir nelabai. O šiandien tu man labai patikai, čia buvo labai sudėtinga“, – pagyrų M. Jampolskiui negailėjo Vytenis Pauliukaitis.

Tiesa, ir pats aktorius prieš pasirodymą tikino, kad įsikūnijimas į Franką Sinatrą – kol kas vienas didžiausių iššūkių šiame projekte: „Jis ne tiek dainuoja, kiek kalba natomis ir tas kalbėjimas turi tokį svorį, kurio neįmanoma suvaidinti.“

Niekada žodžio kišenėje neieškanti Livija Gradauskienė liko taip sužavėta Mariaus pasirodymu, kad po jo ištarė vos porą sakinių.

„Net Livijai pritrūko žodžių, todėl, kad tai buvo tiesiog puikus pasirodymas, – nuomonę išsakė Inga Valinskienė. – Ko gero, prieš kokius dešimt metų tu taip nedainavai. Išties, matosi, kad nebebijai daryti daugelio dalykų, kurių, būdamas neprofesionaliu dainininku, galėtum ir bijoti. Tai labai žavu.“

„Muzikinė kaukė“ – jau šeštadienio vakarą, 19:30 per BTV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.