Nauja Brado Pitto mylimoji panaši į Angeliną Jolie

Iš Holivudo atskriejo naujiena: su Angelina Jolie (42 m.) išsiskyręs Bradas Pittas (52 m.) susižavėjo aktore Ella Purnell (21 m.). Pikantiškumo situacijai teikia tai, kad Ella labai panaši į Angeliną jaunystėje, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

B.Pittui į akį krito kolegė E.Purnell (dešinėje), kuri su jo buvusia žmona A.Jolie įkūnijo tą pačią heroję. <br>„ViDA Press“ nuotr.
B.Pittui į akį krito kolegė E.Purnell (dešinėje), kuri su jo buvusia žmona A.Jolie įkūnijo tą pačią heroję. <br>„ViDA Press“ nuotr.
B.Pittas. <br>„ViDA Press“ nuotr.
B.Pittas. <br>„ViDA Press“ nuotr.
E.Purnell.<br>„ViDA Press“ nuotr.
E.Purnell.<br>„ViDA Press“ nuotr.
A.Jolie. <br>„ViDA Press“ nuotr.
A.Jolie. <br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 30, 2017, 9:45 AM

Daugiau kaip prieš metus išsiskyrusi viena gražiausių Holivudo porų visą tą laiką aiškinosi santykius, dalijosi turtą ir vaikus. Naujiems romanams jėgų neturėjo nei Bradas, nei Angelina.

Nors žiniasklaida vis primesdavo jiems romantiškus ryšius, kaip teigia šaltiniai iš aktorių aplinkos, nei Angelina, nei Bradas iki šiol su niekuo nedraugavo. Dabar padėtis, regis, keičiasi – B.Pittui į akį krito britė E.Purnell.

Ella ir Bradas susipažino dirbdami – aktorė filmuojasi Stephanie Danler knygos „Sweetbitter“ ekranizacijoje, o B.Pittas yra šio TV serialo prodiuseris.

Bradas labai apsidžiaugė galimybe padirbėti su jauna artiste, o Ella netveria kailyje iš laimės, kad daug laiko praleidžia su vienu patraukliausių Holivudo aktorių.

„Ellai labai malonus B.Pitto rodomas dėmesys. Draugams ji sakė, kad šiuo aktoriumi visada žavėjosi, norėjo su juo susipažinti“, – vieną E.Purnell pažįstamą citavo leidinys „In Touch“.

A.Jolie reakcijos nereikėjo ilgai laukti. Aktorė skeptiškai įvertino žinią apie Brado ir Ellos romaną – juk mergina tik penkeriais metais vyresnė už vieną jų įsūnių.

Įdomu, kad abi aktorės prieš kelerius metus filme „Piktadarės istorija“ (Maleficent) vaidino tą pačią heroję: E.Purnell – jaunystėje, A.Jolie – subrendusią.

E.Purnell gimė ir užaugo Londone, nuo vaikystės lankė teatro mokyklą, vaidino miuzikle „Oliveris!“ teatre „Drury Lane“. Ji nusifilmavo jau dešimtyje filmų, iš kurių garsiausias – 2014-ųjų trileris „Wildlike“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.