Ar lietuviškas sanatorijas nukonkuruos ukrainietiškos?

Atostogos Lietuvoje mūsų šalies gyventojams tampa vis sunkiau įkandamos, todėl daugelis jų renkasi pigesnes alternatyvas – keliones į Egiptą, Turkiją ar Ukrainą. Apklausos rodo, kad net 17 proc. lietuvaičių renkasi atostogas užsienyje, ir tik 14 proc. – Lietuvos pajūryje.

 Laidos „Yra, kaip yra“ vedėja Asta Stašaitytė–Masalskienė.<br> LNK nuotr.
 Laidos „Yra, kaip yra“ vedėja Asta Stašaitytė–Masalskienė.<br> LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2017, 2:46 PM

LNK laidoje „Yra, kaip yra“ Jurbarke gyvenanti ir dirbanti Inga sako, kad poilsis Lietuvoje jos šeimai per brangus. Jurbarkietė pasakos, kad vasarą su vaiku praleido dvi dienas Palangoje, o tai jai atsiėjo net 150 eurų.

Inga sakė, kad anksčiau fotografija su gyvate kainuodavo 8 litus, dabar tai kainuoja 8 eurus. Moteris teigė, kad verslininkai suvienodino kainas – kas buvo litais, dabar tiek pat kainuoja eurais. 

Kita laidos dalyvė Rugilė pasakos, kad vasarą jai teko lankytis Ukrainos mieste Truskovece, kuris žinomas savo sanatorijomis. Rugilė sakė, kad sanatorijos Ukrainoje – puiki alternatyva tiems, kas mažai uždirba ir negali ilsėtis Lietuvoje. 

Moteris pasakojo, kad procedūrų kokybė Ukrainoje niekuo nesiskiria nuo lietuviškų, o kainos daug mažesnės – nugaros ir sprando masažas kainuoja vos 4 eurus, tuo metu Lietuvoje – beveik 20 eurų.

Verslininkas Paulius Aršauskas kalbės, kad savo bernvakarį šventė Ukrainoje, kur dešimties vaikinų kompanija išleido 5 tūkstančius eurų. Vaikinai gyveno prabangiame 5 žvaigždučių viešbutyje, lankėsi geriausiuose klubuose.

Visą laidą „Yra, kaip yra“ su Asta Stašaityte–Masalskiene žiūrėkite šio antradienio pavakarę 17 val. 35 min. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.