TV gelbėtoja Sandra Žutautienė įvardijo Lietuvos vyrų problemą

„Diana – didelio būrio vaikų mama. Jų iš viso turi net penkis. Keturi vaikai nuo vieno vyro, penktas – mažiausias – nuo kito. Su juo dabar Diana ir gyvena. Tačiau problema, kad buvęs vyras Rolandas tvirtina, kad ketvirtas vaikas yra ne jo“, – painią gyvenimišką dramą pasakoja TV pagalbos narė Sandra Žutautienė.

 Sandra Žutautienė.
 Sandra Žutautienė.
 Sandra Žutautienė.
 Sandra Žutautienė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 9, 2017, 2:41 PM, atnaujinta Nov 9, 2017, 3:02 PM

„Mes su Rolandu pragyvenome dešimt metų. Susituokę nebuvome, bet „užgyvenome“ keturis mažylius. Visi vaikai jo. Tačiau prieš pradedant lauktis ketvirtojo, mes pusmečiui buvom išsiskyrę, o kai susitaikėm, pasijutau nėščia. Todėl Rolandas ir sako, kad aš nėščia pas jį sugrįžau ir vaikas ne jo“, – Sandrai pasakojo Diana.

Moteris dievagojosi, kad net ir išsiskyrusi pusmečiui, su svetimais vyrais nesusitikinėjo, o juo labiau su jais nemiegojo. Tačiau Rolandas vis tiek netiki, kad vaikas yra jo.

„Aš palikau savo vyrą, kai vaikeliui buvo aštuoni mėnesiai. Neapsikenčiau nuolatinių rietenų, jo išgėrinėjimo ir smurto“, – prisipažino Diana.

Palikusi Rolandą, moteris iškart susirado kitą ir vėl pastojo. Gimė penktasis vaikelis. Diana sako besijaučianti laiminga, atradusi ramybę su nauju mylimuoju, kuris visus vaikus myli kaip savus. Tiesa, vyriausiąjį vaiką augina buvusio vyro tėvai.

Tačiau moterį kankina nesutvarkyti reikalai su Rolandu – buvęs vyras ir keturių vaikų tėvas menkai prisideda prie vaikų išlaikymo.

„Jis alimentų nemoka, reikia jo maldauti. Vieną kartą padavė po tris eurus. o ketvirtajam nieko“, – piktinosi Diana.

„Dažna Lietuvos vyrų bėda yra ta, kad jie išsiskirdami su moterimi, išsiskiria ir su vaikais.

Diana sako, kad Rolandui reikia kaskart priminti apie tėvo pareigas arba tiesiog maldauti padėti išlaikyti vaikus. Kartais maldos būna išgirstos. Štai neseniai Rolandas davė šešis eurus. Tris vienam, tris kitam vaikui, o trečiam nieko, nes nepripažįsta“, – situaciją aiškina Sandra.

Moterys leidosi į tėviškų pareigų vengiančio Rolando paieškas. Darbe aptiktas vyras buvusios mylimosios ir „TV pagalbos“ vizito nesitikėjo.

„Diana aiškiai jam išdėstė, kad nori atlikti tėvystės nustatymo testą, kad įrodytų, jog ketvirtasis vaikas iš tiesų yra Rolando. Tačiau vyras vis tiek atkakliai teigė, kad ir be testo viskas jam aišku“, – apie įvykusią akistatą prie filmavimo kamerų pasakojo Sandra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.