Violeta Mičiulienė nukentėjo nuo ilgapirščių: pavogti automobiliai – nerasti

Televizijos ekranuose dažnai matoma aktorė, renginių ir laidų vedėja Violeta Mičiulienė (54 m.) daugelį žavi išskirtiniu humoro jausmu ir gebėjimu pralinksminti. O ko apie ją nežinome?

V.Mičiulienė. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
V.Mičiulienė. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Nov 18, 2017, 1:02 PM

1. Violeta gimė Gailiuose (Panevėžio r.). Jos tėvas – traktorininkas, o motina – medicinos slaugytoja. Šeima gyveno durpyne esančiame name, kuriame buvo įrengtas ir medicinos punktas.

2. Mokykloje buvo rajono disko metimo čempionė. Kai tą pačią mokyklą ėmė lankyti būsimas pasaulio ir olimpinis čempionas Virgilijus Alekna, mokytojai jam liepdavo lygiuotis į Violetą.

3. Nors mokėsi labai gerai, dėl krečiamų išdaigų jos elgesys buvo vertinamas nepatenkinamai.

4. Mėgo šokti, todėl su bičiuliais motociklais aplėkdavo kone visus apylinkėse vykstančius šokius. Tai nederėjo su tuomet galiojusiomis moksleivių taisyklėmis, todėl Violeta dažnai gaudavo pylos nuo mokytojų. Kartą vakare į šokius išvažiavo iš ligoninės palatos, o ryte į ją grįžo.

5. Taip mėgo knygas, kad jas slapta skaitydavo per pamokas ir naktimis su prožektoriumi po antklode.

6. Vilniaus kultūros mokyklą baigė tik labai gerais pažymiais, vėliau studijavo režisūrą Klaipėdos universitete.

7. Sovietmečiu su bendramoksliu kartą mėgino pagrobti laivą, stovintį Danės upėje Klaipėdoje, – ketino plaukti į Stokholmą pažiūrėti, kaip ten gyvena žmonės.

Kai atrišo lyną, prisistatė pareigūnai. Šie buvo geranoriški – patarė jaunuoliams pasiaiškinime rašyti, kad jie tik bandė pritvirtinti atsirišusį lyną.

8. Iš kiemo Subačiuje (Kupiškio r.), kur aktorė šiuo metu gyvena, prieš kelerius metus ilgapirščiai vieną po kito pavogė du jos automobilius. Jie iki šiol nerasti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.