Simona Burbaitė studijoje pravirko: „Save vertinau kilogramais ir centimetrais“

„Aš gyvenau su centimetrine juostele, svarstyklėmis ir vertinau save kilogramais. Nenorėkite tapti modeliais ir gražuolėmis – tai apgaulinga, iškreiptų veidrodžių karalystė“, – pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ pasakojo modelis, Lietuvos 2013-ųjų pirmoji vicemis Simona Burbaitė.

 Simona Burbaitė.
 Simona Burbaitė.
 Simona Burbaitė.
 Simona Burbaitė.
 Simona Burbaitė.
 Simona Burbaitė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-11-30 14:59

Pasakodama apie savo badavimus, Simona neišlaikė ir pravirko. „Obuolys per dieną, grikiai visą savaitę, Viduržemio jūros dieta, Atkinsono dieta, japoniška dieta. Pasiekiau savo svajonių svorį, o man agentūroje pasakė: tau reikia numesti dar du kilogramus“, – su ašaromis akyse prisiminė S.Burbaitė.

Aktorė, humoristė Violeta Mičiulienė šmaikštaus, kad tuomet, kai buvo dalinamas grožis, ji stovėjusi eilės gale. „Grožio negavau, tačiau gavau gerą liežuvį, už kurį esu dėkinga“, – sakė V. Mičiulienė.

„Jei moteris gali garsiai pasakyti savo svorį ir amžių – ji gali viską“, – jai pritarė kita šarminga scenos moteris Laima Tamulytė-Stončė.

Buvusi dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus žmona, 28-erių modelis Monika Račiūnaitė pasakos, kad nuo įkyraus dėmesio, darbo ir išsekimo Italijoje dirbdama modeliui net buvo patekusi į ligoninę. „Grožio pasaulis žiaurus ir netikras“, – sakė Monika.

Pokalbių laida „Valanda su Rūta“ šį ketvirtadienio vakarą 20.00 val. tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.