Anatolijus Justinui Lapatinskui padovanojo 10 metų saugotą nuotrauką

Jau šį penktadienį „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje bus ypač karšta: į kovą dėl šanso kautis kitame etape stos ypatingi varžovai – dviejų kultinių realybės šou „Kelias į žvaigždes“ ir „Dangus“ nugalėtojai Anatolijus (30 m.) bei Justinas Lapatinskas (30 m.).

Laidos akimirka.
Laidos akimirka.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2017, 10:46 AM

Bus tikrai įdomu, nes jau nuo pirmų minučių atsiras intriga. Anatolijus į filmavimą atsinešė nuotrauką, kurioje jiedu su Justinu nusifotografavę irgi kovoje, tik... futbolo. Paaiškėjo, kad tai sena nuotrauka iš velykinio futbolo žaidimo. Abu dainininkai tada žaidė vienoje komandoje nesitikėdami, kad po dešimties metų varžysis muzikinėje kovoje. Anatolijus, apimtas sentimentų, nuotrauką dovanojo Justinui, taip priversdamas ir jį pasinerti į prisiminimus.

Tokia pradžia varžovus nuteikė gan taikiai, tad laidos vedėjams teko gerokai pakurstyti dainininkų kovinę dvasią užduotimis. Viena iš jų buvo itin keista – ir Anatolijui, ir Justinui teko dainuoti į burną įsistačius įrankius, dantistų vadinamus „išžiodikliais“. Žiūrint į komiškai atrodančius varžovus, sunku buvo sulaikyti juoką, užsikrėtę smagia nuotaika, į pasirodymus įsitraukė ir laidos vedėjai – užgrojo saksofonu bei dūdele.

Žiūrovų laukia dar viena maloni staigmena: laidoje svečiuosis pastaruoju metu itin išpopuliarėjęs Monikos Šedžiuvienės (25 m.) ir Audriaus Janonio (22 m.) duetas. Jųdviejų atliekama daina „Širdy tyla“, neseniai pasirodžiusi youtube.com kanale, sulaukė milijono peržiūrų.

Žiūrovams teks nelengva užduotis, jie turės skambučiais nuspręsti, kuris iš realybės šou dievukų keliaus į kitą „Muzikinių kovų“ etapą. „Muzikinės kovos“ per „Lietuvos ryto“ televiziją – jau šį penktadienį 20:30 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.