Žilvinas Žvagulis vos tramdė emocijas: prabilo apie ketvirtąjį, nesantuokinį, sūnų

Estrados legenda vadinamo charizmatiškojo žemaičio Žilvino Žvagulio gyvenimas šiuo metu atrodo puikus. Neseniai jis antrą kartą tapo seneliu, jo sūnūs puikiai plėtoja savo verslus, o ir pačiam Žilvinui koncertų netrūksta. LNK laidoje „Kitu kampu” Ž.Žvagulis prisipažino, kad jo širdyje vis dar didžiulis sopulys, ilgą laiką laikytas paslaptyje, – ketvirtasis, nesantuokinis, sūnus.

 Ž.Žvagulis.
 Ž.Žvagulis.
 Ž.Žvagulis.
 Ž.Žvagulis.
 Ž.Žvagulis.
 Ž.Žvagulis.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 5, 2017, 2:02 PM, atnaujinta Dec 6, 2017, 1:46 PM

Gyvenimo būdo laidoje „Kitu kampu” dainininkas atviraus, kad po pirmosios santuokos su žmona Regvita ir prieš santykius su Irena Starošaite buvo užmezgęs romaną su kita moterimi. Šie santykiai jam padovanojo sūnų.

Laidos vedėjai Indrei Stonkuvienei paklausus, ar šiuo metu jis bendrauja su ketvirtuoju sūnumi, Žilvinas neslėpė jausmų. „Nebendrauju. Ne. Manęs paprašė, kad aš nebendraučiau. Tas žmogus viską žino... Jeigu mano sūnui Vakariui dabar 18-iolika, tai jam dabar turėtų būti apie 21-ius”, – pasakojo dainininkas.

Anot Ž.Žvagulio, apie šį gyvenimo išbandymą jam iki šiol kalbėti labai sunku. Net praėjus daugeliui metui skausmas niekur nedingo.

Laidoje garsus dainininkas prisipažins, kad dėl ketvirtojo sūnaus yra išliejęs ne vieną ašarą. „Aš naktimis bliaudavau. Rimtai. Aš daugiausia ašarų išverkęs esu tada, kai man neleido su juo bendrauti. Aš suprantu, kad aš toje situacijoje buvau taip pat kaltas. Aš buvau viso to vertas”, – sunkiai emocijas tramdė jis.

Apie Ž.Žvagulio romaną ir nesantuokinį vaiką prieš dešimtmetį rašė dienraštis L.T.

„Nenorėjau, kad mano sūnus Marius žinotų, kas yra jo biologinis tėvas. Tai buvo mano sprendimas, nors Žilvinas galbūt norėjo, kad būtų kitaip“, – dienraščio L.T. žurnalistei prieš 10 metų atvirai prisipažino nesantuokinį Ž.Žvagulio vaiką auginanti buvusi šokėja Laima (vardai pakeisti – Aut. past.).

Tarp dviejų santuokų – išsiskyręs su pirmąja žmona Regvita ir prieš vesdamas dainininkę Ireną Starošaitę – Ž.Žvagulis su Laima buvo užmezgęs neilgą, tačiau karštą romaną.

„Šią istoriją žino ir mano tėvai, ir Irena. Mes nesame nusikaltėliai, tiesiog pasirinkome tokį kelią”, – paklaustas apie nesantuokinį sūnų L.T. sakė Ž.Žvagulis.

„Atsisakiau bet kokios paramos – tokia jau esu išdidi, visada stengiuosi susitvarkyti pati. Ir iš pirmojo vyro po skyrybų alimentų neėmiau. Nors į Žilviną bet kada galėjau kreiptis pagalbos. Apie jį negaliu pasakyti nė vieno blogo žodžio”, – teigė tuomet 36-erių Laima.

Laima su Žilvinu susipažino maždaug prieš 28 metus. Pamačiusi puikiai šokančią merginą tuometė Ž.Žvagulio žmona Regvita pakvietė ją į šokių trupę „Fortūna“, kuri prog­ramas rodė ne tik Lietuvoje, bet ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Čia dainavo bei šoko ir dabartinė dainininko žmona I.Starošaitė.

„Tuomet sklido kalbos, neva 22-ajame viešbučio „Lietuva” aukšte vyksta paleistuvystės, tačiau tik mes, ten dirbantys žmonės, žinojome, kaip yra iš tikrųjų. Be Žilvino leidimo neturėdavome teisės prie baro nė kavos puodelio išgerti. Ž.Žvagulis buvo griežtas, bet teisingas vadovas. Savo darbuotojais jis rūpindavosi tarsi tėvas”, – prisiminimais dalijosi buvusi šokėja.

Kartą dirbant Jungtiniuose Arabų Emyratuose nuo neįprasto klimato Laimai sušlubavo sveikata. Tuomet Žilvinas ją pasikvietė gyventi į savo namą, atvežė gydytojų ir visaip kitaip rūpinosi. Tuo metu trupė išgyveno sunkius laikus. Artistai nežinojo, kurį iš besiskiriančios poros pasirinkti: talentingą choreografę Regvitą ar veiklų ir kupiną idėjų Žilviną. Sunkiu laikotarpiu dainininkui labai reikėjo artimo žmogaus palaikymo. Juo tapo Laima. Sužinojusi, kad laukiasi, moteris nusprendė, kad jiedviem su Žilvinu reikia sukti skirtingais keliais.

Jau tada, kai Laima pastojo, sklido daugybė kalbų. Žmonės šnabždėjosi, tačiau prieiti ir tiesiai paklausti, ar tai Žvagulio vaikas, nė vienas nedrįso. Pikti liežuviai nesugriovė moters laimės – ji ištekėjo už savo pirmojo vyro, su kuriuo draugavo nuo 19 metų.

„Tuo metu, kai buvome užmezgę romaną su Žilvinu, su ilgamečiu draugu nebendravome. Paskui vėl susiėjome, susituokėme. Deja, neilgam, po poros metų išsiskyrėme. Tačiau šis žmogus buvo ir yra geras tėvas. Jis su Mariumi iki šiol bendrauja. Berniukas nė neįtaria, kad pirmasis mano vyras – netikras jo tėvas”, – tikino Laima.

Skyrybas tuomet dar tik dvejų metukų Marius išgyveno sunkiai, šio įvykio padarinius jaučia iki šiol. Tai matyti iš berniuko elgesio. Todėl prieš 10 metų moteris labai bijojo, kad sūnus nesužinotų, kas jo tikrasis tėvas, – praeities šešėliai gali sugriauti ir taip trapų jo pasaulį.

„Skaudūs išgyvenimai gali negrįžtamai paveikti besiformuojančią asmenybę. Nežinia, koks žmogus jis išaugs. O mano tikslas užauginti dorą žmogų, kurio viduje tvyro harmonija. Be to, vaikai žiaurūs – jie niekada nepraleis progos pasityčioti iš kito. Norėčiau sūnų nuo to apsaugoti”, – tuomet rūpinosi berniuko mama.

Iširus pirmajai santuokai, Laima sukūrė kitą šeimą. Su antru vyru jie kartu rūpinosi Mariumi ir jų bendra dukrele. Tačiau Žilvinas iš moters gyvenimo nedingo. Jie buvo geri draugai, bendravo šeimomis: dainininką ir jo žmoną I.Starošaitę puikiai pažįsta ir pirmasis, ir antrasis Laimos vyrai. Mariui labai patinka Žilvino ir I.Starošaitės dainos, jis turi daugybę šių atlikėjų kompaktinių plokštelių. Nors Laima tvirtina, kad sūnus labai panašus į ją, akylesnis žmogus nesunkiai rastų ir biologinio tėvo bruožų. Visi suaugę šios istorijos dalyviai žino, kas yra tikrasis Mariaus tėvas, tačiau berniukui tiesos neatskleidžia.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.