Vytautas Šerėnas su žmona Dalia: apie santuoką, norą skirtis ir pakurstytus jausmus

Televizijos ekrane jį visi įpratę matyti šmaikštų ir nestokojantį gero humoro. Tačiau koks garsusis „dviratininkas“ Vytautas Šerėnas yra užsivėrus namų durims? Tai žino tik jo artimieji.

Vytautas Šerėnas su žmona Dalia.
Vytautas Šerėnas su žmona Dalia.
Vytautas Šerėnas su žmona Dalia.
Vytautas Šerėnas su žmona Dalia.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 13, 2017, 2:46 PM, atnaujinta Dec 13, 2017, 4:26 PM

Laidai „Gyvenimas“ žinomas humoristas su žmona Dalia pravėrė savo jaukių namų duris ir atvirai kalbėjo apie judviejų pažintį, vestuves ir tris dešimtmečius trunkantį šeimyninį gyvenimą.

„Vestuvių dieną mes tiesiog paskambinome mano grupiokui ir paprašėm, kad nuvežtų į santuokų rūmus. Jeigu būtų negalėjęs, tikrai drąsiai būtumėm sėdę į troleibusą ir nuvažiavę patys“, – apie įsimintiniausią gyvenimo dieną su plačia šypsena pasakojo „Dviračio žinių“ vedėjas Vytautas Šerėnas.

Jo žmona Dalia atskleidė, kad garsusis sutuoktinis niekada nebuvo užkietėjęs romantikas. TV žvaigždės žmona jau seniai susitaikė su mintimi, kad gėlėmis vyras ją lepina tik labai ypatingomis progomis.

Kad namų be dūmų nebūna, patvirtina ir Šerėnų istorija. „Mūsų namuose lėkštės niekada nedūžta, nes mano žmona yra suvalkietė, taigi lėkštės – vertybė“, – juokėsi V. Šerėnas.

Tuo tarpu Dalia išdavė, jog konfliktai jų šeimoje dažni. Per trisdešimt bendro gyvenimo metų buvo visko – abiem ne kartą norėjosi trenkti durimis ir išeiti. Tačiau juodu tvirtai įsitikinę, kad mažos dramos tik dar labiau pakursto jų jausmus.

Šiandien Vytautas ir Dalia Šerėnai tvirtai sutaria tik dėl vieno: bendra aistra kelionėms ir naujų nuotykių troškimas stiprina jų ryšį. Todėl nenuostabu, kad kiekvieną vasarą mėnesį jie skiria pažinčiai su dar neatrastais kraštais. O poilsiui renkasi ne turistų pramintus takus, o iššūkių kupinas keliones.

Laidą žiūrėkite 19:30 val. per LRT televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.