Mariah Carey iš buvusio sužadėtinio išplėšė milijonus

Amerikiečių dainininkė ir aktorė Mariah Carey (47 m.) triumfuoja – jai pavyko išsireikalauti solidžią kompensaciją iš buvusio sužadėtinio australų milijardieriaus Jameso Packerio (50 m.).

M.Carey neblogai uždirbo iš neįvykusių vestuvių su J.Packeriu.<br>„Scanpix“ nuotr.
M.Carey neblogai uždirbo iš neįvykusių vestuvių su J.Packeriu.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2017, 5:17 PM, atnaujinta Dec 16, 2017, 5:36 PM

Dainininkė M.Carey reikalavo, kad buvęs sužadėtinis padengtų pasirengimo vestuvėms išlaidas, – mat ji išleido daug pinigų, o ceremonija neįvyko, nes J.Packeris staiga ją paliko. Iš pradžių moteris užsiprašė neįtikėtinos sumos – 50 mln. dolerių.

Ji teigė, kad jau buvo nusipirkusi pasakiškai brangią suknelę ir sumokėjusi už nepigius papuošalus iškilmėms.

(Po nutrūkusių sužadėtuvių 250 tūkst. dolerių įvertintą vestuvinę suknelę M.Carey sudegino – matyt, ne veltui sužadėtinis ją kaltino švaistūniškumu.)

Be to, dėl romano su J.Packeriu dainininkė beveik metus buvo apleidusi karjerą, taip pat su vaikais persikraustė į kitą JAV rajoną, kad būtų arčiau jo.

Todėl M.Carey nutarė, kad turėtų gauti teisėtą, jos požiūriu, kompensaciją už patirtus nuostolius. Vienas pagrindinių jos pretenzijų punktų – naujas namas Los Andžele, kurio dabar prireiks.

O štai 7,5 mln. dolerių kainavusio prabangaus žiedo su net Holivude neregėto dydžio 35 karatų briliantu, kurį mylimasis padovanojo sužadėtuvių proga, grąžinti Mariah nesirengia. Moteris pareiškė, kad dovanos negrąžinamos.

M.Carey buvo atkakli, o J.Packeriui nesinorėjo veltis į teismus, tad jis nutarė atlyginti moralinę žalą ir sumokėjo 10 mln. dolerių. Tai gerokai mažesnė suma, nei atlikėja norėjo iš pradžių, bet pakankama, kad paliktų jį ramybėje.

M.Carey ir J.Packerio romanas truko 18 mėnesių ir baigėsi 2016-ųjų rudenį.

Šiuos santykius plačiai aptarinėjo visuomenė, pirmiausia dėl brangių dovanų, kurias verslininkas dovanojo mylimajai.

Dėl kokių priežasčių pora išsiskyrė, nežinoma, bet, atrodo, milijonieriui įgriso nenumalšinamas finansinis žvaigždės apetitas.

J.Packeris pasakojo, kad su M.Carey susipažino jo kompanijai turint finansinių sunkumų. Užuot sprendęs problemas, jis stačia galva puolė į santykius su garsenybe.

Dainininkę australų milijardieriui pristatė verslo partneris Brettas Ratneris.

„Ji buvo gera, įdomi ir linksma. Mariah yra labai ryški moteris, tačiau šis romanas buvo jos klaida ir tapo mano klaida“, – neseniai sakė J.Packeris interviu laikraščiui „The Austalian“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.