Kaip gražiai supakuoti dovanas?

Rytoj, 12 val. tiesioginėje vaizdo konferencijoje lrytas.tv ir lrytas.lt Facebook paskyrose sužinosime, kaip gražiai supakuoti dovanas. Dovanų įpakavimas labai svarbu, nes net maža, bet išmoningai supakuota smulkmena, atrodo daug gražiau ir gavėjui sukelia šiltesnius jausmus, nei daiktas įmestas į dovanų maišelį.

Supakuotos dovanos.
Supakuotos dovanos.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2017, 10:13 AM

Konferencijos metu žingsnis po žingsnio Supakuota.lt rinkodaros vadovas Mantas Daugintis išmokys, kaip teisingai reikia apklijuoti ar įvynioti dėžutę, kokiais papuošimais galima ją dekoruoti, kaip pasirinkti pakavimo popierių ir gražiai užrišti dovanų kaspiną. Kadangi pakuosime kalėdines dovanas, dėmesys bus skiriamas būtent šventiniam dovanų pakavimui.

Tiesioginio eterio metu specialistas atsakys į komentaruose užduodamus klausimus ir dalinsis originaliomis idėjomis, kaip pakuoti nestandartines dovanas. Juk kartais reikia tiek nedaug, o dovana atrodo pribloškiančiai.

Tiesioginė transliacija vyks gruodžio 19 dieną, 12 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.