Viceministras siekė uždrausti laidą dėl išaiškintų veiksmų

Kultūros viceministras Gytis Andrulionis darė viską, kad šiandien „Lietuvos ryto“ televizija neparodytų laidos „Patriotai“. Viceministras nepanoro, kad būtų paviešinta, kaip jis siekia išvyti iš namų vienišą mažamečio vaiko motiną Andželą, sergančią 4 stadijos vėžiu.

Viceministras siekė uždrausti laidą.<br> LR archyvo nuotr.
Viceministras siekė uždrausti laidą.<br> LR archyvo nuotr.
Viceministras siekė uždrausti laidą.<br> LR archyvo nuotr.
Viceministras siekė uždrausti laidą.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-12-19 13:41

Tačiau visdėlto laidos „Patriotai“ žiūrovai pateko į ponios Andželos virtuvę kiek ankstėliau, nei joje atsiras kultūros viceministras ir pareiškė, kad jeigu moteris nesutinka su jo sąlygomis, tai prieš šv. Kalėdas G.Andrulionis atvyks su antstoliu ir pakeis buto spyną.

Laidoje liudijo ir Andželos mama, kuri iš viceministro girdėjo ją žeminančius žodžius apie neva užgrobtą turtą ir prastą savo išsilavinimą. Kodėl G.Andrulionis taip elgiasi? Tą jis gavo pasakyti „Patriotų“ filmavimo komandai, kuri pasirodė ponios Andželos virtuvėje kaip tik po to, kai pasigirdo grasinimas anstoliais.

Nusipirkęs varžytinėse butą, kuriame teismo sprendimu suteikta teisė iki pilnametystės gyventi ponios Andželos mažamečiui sūnui, viceministras nepanoro laukti.

„Aš gaudavau jo žinutes su ultimatumais tarp chemoterapijos seansų, po vienos operacijos, po to – po kitos. Jis mane skubino sutikti su jo sąlygomis“, – guodėsi ponia Andžela, kuriai žurnalistai iš tiesų buvo paskutinė instancija.

Kultūros viceministro Gyčio Andrulionio akistata su viešumu jau šį vakarą 21.30 per „Lietuvos ryto“ telelviziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.