Kalėdinėje šventėje Vytautas Šustauskas atėmė Žilvino Grigaičio karūną

Pirmosios Kalėdų dienos vakarą TV žiūrovų laukia išties išskirtinis šou. Kartu su visa Lietuva prie šventinių stalų sėdo ryškiausi politikai, pramogų pasaulio garsenybės ir žymūs visuomenės veikėjai. Publika – marga kaip kakadu papūgos plunksnos. Taigi, skandalai bei nesusipratimai – iš anksto užprogramuoti ir sunkiai valdomi.

 V.Šustauskas ir Ž.Grigaitis.<br> Archyvo nuotr.
 V.Šustauskas ir Ž.Grigaitis.<br> Archyvo nuotr.
V.Šustauskas.
V.Šustauskas.
Ž.Grigaitis.
Ž.Grigaitis.
V.Šustauskas.
V.Šustauskas.
Ž.Grigaitis.
Ž.Grigaitis.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 24, 2017, 3:05 PM

Štai buvęs Seimo narys, ubagų karalius ir Kauno meras Vytautas Šustauskas vos tik atvykęs į KK2 puotą iš Žilvino Grigaičio paėmė brangią karūną. Maža to, Žilvino širdis amžiams buvo užgauta prieš savo akis išvydus Šustausko špygą... Kodėl kilo skandalas, pirmąją Kalėdų dieną pamatys TV žiūrovai, tačiau Šustauskas iškart pabrėžė: jis – labai dvasingas žmogus. Netgi rašo eilėraščius... Norėdamas tai įrodyti specialiai kalėdinei puotai paruošė poezijos performansą.

Kalėdinėje puotoje dalyvavo ir Liveta bei Petras Kazlauskai. Jiems kiekvienos Kalėdos ypatingos tuo, kad būtent per Kalėdas gimė dukra Ingrida. Tai pirmas kartas, kai Kalėdas ir gimtadienį Kazlauskai minėjo drauge su Lietuva.

Prie šventinio stalo sėdo ir galiūnas sportininkas Andrius Pauliukevičius, kuriam ši diena ypatinga tuo, kad yra bene vienintelė metuose, kai jis nesilaiko specialių dietų ir valgo viską, ką tik nori.

„Visiškai atleidžiu vadžias. O man nuostabiausios Kalėdos yra tuomet, kai valgai „baltą“ mišrainę ir žiūri į krentančias snaiges“, – džiaugėsi A. Pauliukevičius.

Kalėdinėje studijoje bendravo, vaišinosi ir kartu su garsiausiais atlikėjai dainas traukė Seimo nariai Žygimantas Pavilionis, Remigijus Žemaitaitis, Petras Čimbaras, Povilas Urbšys, Virginija Vingrienė, Kęstutis Masiulis, Aušra Maldeikienė, į politiką grįžtantis Viktoras Uspaskichas, socialdemokratų partijos vadovas Gintautas Paluckas su žmona Ilma, atlikėjas Eduardo Gimenezas, dainininkas Ištvanas Kvik ir kiti.

O Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga su vienu iš šventės šeimininkų Domininku pagaliau ryžosi viešai pakelti taurę „į sveikatą“!

Šventinės KK2 Kalėdos – pirmąją Kalėdų dieną 19.30 valandą per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.