Donatas Katkus prasitarė, kas padėjo išsaugoti 51 metus trunkančią santuoką

Dirigentas Donatas Katkus nestokoja humoro jausmo, užkrečiančios charizmos ir energijos. Kaip pats sako, tikriausiai todėl jo šeimai teko didžiąją dalį praleisti be jo. „Normalios šeimos tarp menininkų būti negali. Arba vienas, arba kitas turi pasiaukoti“, – sakė jis.

 Donatas Katkus.
 Donatas Katkus.
 Indrė Stonkuvienė ir Donatas Katkus.
 Indrė Stonkuvienė ir Donatas Katkus.
 Indrė Stonkuvienė ir Donatas Katkus.
 Indrė Stonkuvienė ir Donatas Katkus.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 28, 2017, 3:45 PM

75-erių sulaukęs dirigentas gyvenimo būdo žurnale „Kitu kampu“ su Indre Sonkuviene prisipažino, kad nebuvo tobulas šeimos vyras. „Mano žmona praktiškai pasiaukojo dėl visos šeimos. Ji viską sugeba. Aš tikrai nebūčiau išgyvenęs 51 metų su šia moterimi, jeigu ji nebūtų fantastiška“, – pasakojo D. Katkus.

Laidos vedėjai paklausus, ar tik dėl ilgų darbo valandų tekdavo bartis su žmona, dirigentas žodžių į vatą nevyniojo. Garsus vyras prisipažino, kad jo didžiausia yda buvo ir yra koketavimas su moterimis. „Pripažinkim, moterims reikia daug dėmesio. O kai jo skiri, truputį pakoketuoji, tai moteris pagaliau pasijaučia moterimi. Mano žmona turėjo susitaikyti su šia mano savybe“, – sakė dirigentas.

Pasak pašnekovo, laiko šeimai intensyviu gyvenimo periodu buvo labai mažai: „Kiaurą dieną dirbdavau, o vakare lėkdavau į „Neringą”. Be žmonos. Nes juk žmona būdavo su vaikais. Dažnai grįždavau vėlai ir dar išgėręs. Čia yra mano didžiausia sąžinės graužatis. Bet juk jau nebepataisysi to, kas jau praėjo“.

Laida „Kitu kampu“ antradieniais, 20.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.