Buvęs „VRS kamera“ vedėjas Dainius Martinaitis nuo 16 metų vaidina Kalėdų Senelį

Buvęs TV laidos „VRS kamera“ vedėjas Dainius Martinaitis (48 m.) naujametę naktį įprastai veda renginius. Šįmet per Naujuosius jis taip pat dirbs. Kuo jam dar išskirtinis metų virsmas?

R.Danisevičiaus nuotr.
R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 1, 2018, 4:13 PM, atnaujinta Jan 1, 2018, 5:33 PM

1. Naujųjų metų išvakarėse Dainius rašo laišką sau, kuriame išdėsto, ko norėtų pasiekti ar nuveikti kiekvieną kitų metų mėnesį.

2. Namuose Naujuosius metus Dainius sutiko daugiau nei prieš tris dešimtmečius.

3. Naujamečiuose renginiuose jis prisistato kaip nuotaikos chirurgas. „Kieno nuotaika bloga, tam ją išoperuoju ir įsiuvu gero užtaiso dozę. Tuomet visi Naujuosius metus sutinka linksmai“, – sakė D.Martinaitis.

4. Artimuosius ir bičiulius Dainius pasveikina tuomet, kai laikrodžiai skelbia vidurnaktį. Kol jo vedamo renginio svečiai stebi fejerverkus, jis griebia į rankas mobilųjį telefoną.

5. Naujuosius metus jis įprastai švenčia naktį iš sausio 1-osios į 2-ąją. „Tai būna tokių kaip aš darbštuolių renginių vedėjų ir kitų atlikėjų šventė“, – juokėsi Dainius.

6. Įsimintiniausia Naujųjų metų dovana vaikystėje – žieminis paltas.

7. Labai ilgai tikėjo Kalėdų Senelio egzistavimu. Vaikystėje kasmet sau pažadėdavo, kad tą naktį sulauks Kalėdų Senelio, bet vis užmigdavo ir nematydavo, kaip jis po egle padeda dovanas.

8. Sodraus balso Dainius jau būdamas 16 metų pradėjo rengtis Kalėdų Senelio drabužiais ir linksminti vaikus. Vėliau pomėgis tapo darbu.

9. Jis svajoja Naujuosius metus kada nors sutikti kur nors užsienyje ir stebėti iš vandens leidžiamus įspūdingo dydžio ir grožio fejerverkus.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.