Aktorės Mandy Moore motina – lesbietė, broliai – gėjai

Aktorė Mandy Moore (33 m.) užaugo šeimoje, kurios dauguma narių buvo netradicinės lytinės orientacijos. Galbūt todėl jos santykiai su vyrais iki šiol buvo sudėtingi. Tačiau neseniai su muzikantu Tayloru Goldsmithu (32 m.) susižadėjusi moteris jaučiasi laiminga.

M.Moore.<br>„ViDA Press“ nuotr.
M.Moore.<br>„ViDA Press“ nuotr.
T.Goldsmithas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
T.Goldsmithas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
M.Moore seriale „Mes“.
M.Moore seriale „Mes“.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 17, 2018, 7:41 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 9:46 AM

Televizijos serialo „Mes“ („This Is Us“), kuriame vaidina M.Moore, populiarumas nuolat kyla.

Asmeniniame aktorės gyvenime – taip pat pakilimas. Po dvejų metų draugystės su grupės „Dawes“ nariu T.Goldsmithu ant jos piršto sužibo sužadėtuvių žiedas su deimantu.

„Vertinu tai, ką turiu. Gyvenu šia diena ir esu dėkinga likimui“, – sunkiai sulaikydama džiaugsmo ašaras kalbėjo M.Moore.

Aplankiusi laimė – tarsi atpildas už nesėkmes, kurias per pastaruosius metus aktorė patyrė ir darbe, ir asmeniniame gyvenime.

„Vos prieš dvejus metus jaučiausi niekam nereikalinga, atrodė, kad atlieku antraplanį vaidmenį savo pačios gyvenime, – guodėsi aktorė, 2015-aisiais po šešerių bendro gyvenimo metų išsiskyrusi su rokeriu Ryanu Adamsu. – Tuomet viskas krito iš rankų, nemačiau jokių karjeros galimybių.“

M.Moore prisipažino, kad net svarstė mesti aktorystę, grįžti gyventi pas tėvus į Floridą ir pradėti mokytis.

Tačiau būtent tuo metu ji sulaukė pasiūlymo filmuotis TV seriale „Mes“.

„Mano įkūnijama Rebeka – stipri ir nepriklausoma motina.

Vaidinti seriale buvo iššūkis, tai padėjo suprasti, kas yra šeima, – sakė M.Moore, pernai už šį vaidmenį nominuota Auksiniam gaubliui. – Seriale išaukštinama netradicinė šeima. Būtent tokioje aš ir užaugau.“

Aktorė gimė televizijos reporterės ir lėktuvo piloto šeimoje. M.Moore buvo 23-eji, kai jos motina paliko tėvą dėl moters. Abu Mandy broliai Scottas ir Kyle’as yra gėjai.

„Mano šeimoje niekas neslėpė savo lytinės orientacijos, – prisiminė aktorė. – Rasti mylimą žmogų labai sunku. Todėl jei sutikote jį, nesislapstykite. Džiaugsiuosi, kai visuomenė pasieks tokį išsivystymo lygį, kai niekam nebus svarbu, kokios lyties žmogų jūs mylite.“

Mandy aktorystės aistra užvaldė dar vaikystėje. „Maldaudavau tėvų, kad jie leistų man dalyvauti filmų atrankose. Niekuomet nesvajojau tapti kuo nors kitu, tik aktore“, – prisiminė ji. Būdama 15 metų Mandy sudarė sutartį su viena įrašų kompanijų ir išleido singlą „Candy“.

Paauglė taip pat gavo galimybę koncertuose apšildyti grupes NSYNC ir „Backstreet Boys“. Mokslai atsidūrė antroje vietoje.

„Atrodė, kad praleidau nežmoniškai didelę savo gyvenimo dalį, morališkai nebuvau tam pasirengusi, – prisiminė aktorė. – Visuomet ilgėdavausi koledžo ir vakarėlių su bendraamžiais, nes dirbau ir laisvalaikį leidau su brandesniais žmonėmis.

Pavyzdžiui, vietoj išleistuvių šventės koledže pasirinkau filmo premjerą.“

Susitikimą su T.Goldsmithu aktorė vadina gaivinančiu meilės pliūpsniu.

„Pamenu, kaip nufotografavau jų grupės albumą ir nuotrauka pasidalijau „Instagram“ paskyroje.

Tai pamatęs Tayloras parašė man. Vėliau nuėjome į pasimatymą, kuris tapo gražios mūsų istorijos pradžia, – pasakojo aktorė. – Iš pradžių daug bendravome elektroniniais laiškais, žinutėmis ir vaizdo skambučiais. Vienas kitą pamilome dar prieš susikibdami už rankų ir pasibučiuodami.

Tik stiprios asmenybės gali būti kartu. Jaučiuosi neapsakomai laiminga, kad turiu žmogų, šalia kurio jaučiuosi saugi.

Esu romantikė, skaudi patirtis manęs nepakeitė. Be to, tikiu, kad viskas, kas mums atsitinka, turi prasmę. Dygliuotas kelias, kurį nuėjau, atvedė mane pas Taylorą.“

M.Moore norėtų, kad jų vestuvės būtų kukli ir jauki šventė ir joje dalyvautų tik artimiausi žmonės.

„Niekuomet nesvajojau pasipuošusi nuotakos suknele stovėti prieš 300 svečių, – šyptelėjo aktorė. – Tai bus tyli, privati ceremonija tik mums.“

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.