Gabrielė Martirosianaitė apie gyvenimo iššūkius: „Atrodo, atsisėsi ant grindų ir ašaros byrės upeliais“

Jauna, žavi ir labai veikli moteris – taip galima apibūdinti „Mis Lietuva 2008“ nugalėtoją Gabrielę Martirosianaitę. Jauna moteris dirba modeliu, yra televizijos ir radijo laidų, renginių vedėja, taip pat sėkmingai valdo net du verslus. Apie asmeninį gyvenimą atvirauti nelinkusi žinoma mergina nuoširdžiame interviu TV gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“ komandai pasakojo apie darbo televizijoje užkulisius, staiga užplūdusį dėmesį, didelę konkurenciją ir grožio kultą.

 Gabrielė Martirosianaitė.<br> Stop kadras.
 Gabrielė Martirosianaitė.<br> Stop kadras.
 Gabrielė Martirosianaitė.<br> Stop kadras.
 Gabrielė Martirosianaitė.<br> Stop kadras.
 Gabrielė Martirosianaitė.<br> Stop kadras.
 Gabrielė Martirosianaitė.<br> Stop kadras.
 Gabrielė Martirosianaitė.<br> Stop kadras.
 Gabrielė Martirosianaitė.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 11, 2018, 12:50 PM

G. Martirosianaitės karjera prasidėjo ypač anksti, būdama jauna ji dirbo modeliu ir 2008 metais buvo karūnuota „Mis Lietuva“ nugalėtoja, tačiau laidos „Raudonas kilimas“ žiūrovai sužinojo, kad jaunos merginos kelias nebuvo vien rožėmis klotas. Laimėjimą lydėjo ne tik didžiulis džiaugsmas, bet ir užplūdęs visuomenės dėmesys ir lūkesčiai.

„Visada sulauksi labai daug neigiamos reakcijos. Man buvo ir skaudu, ir sunku. Buvau įmesta į didelį neigiamų atsiliepimų sūkurį“, – apie staiga užplūdusį dėmesį pasakojo pašnekovė.

Pasak G. Martirosianaitės, nors daugeliui gali pasirodyti, kad žinomų žmonių gyvenimas yra tobulas, jame pasitaiko ir nemažai sudėtingų akimirkų. „Nesu kiekvieną dieną tik labai laiminga, tik labai sėkminga. Man irgi būna liūdna, man irgi būna skaudu. Viskas griūva, atrodo, atsisėsi ant grindų ir ašaros byrės upeliais“, – apie sunkius išgyvenimus atviravo gražuolė.

Laidos „Raudonas kilimas“ žiūrovams G. Martirosianaitė taip pat atskleidė detales apie paslaptingą, bet itin užburiantį modelio darbą, grožio kultą ir grožio industrijoje dažnai aptarinėjamas alinančias dietas. „Mes gyvename tokiame pasaulyje, kur yra didelis išvaizdos kultas. Skaudu matyti tiek informacijos apie dietas, savęs tobulinimą. Ar modeliai laikosi dietų – faktas, ar jų laikosi kone kiekviena moteris – irgi faktas“, –kalbėjo žinoma mergina.

Nors daugeliui gali pasirodyti, kad darbas televizijoje – tik puošnios suknelės, prabangūs vakarėliai ir smagus laikas, televizijos laidų vedėja dalinsis visai kitokia patirtimi. „Egzistuoja didelė konkurencija, didelis nestabilumas, nenusakomas darbo grafikas, ilgos darbo valandos“,– sakys G. Martirosianaitė.

Tačiau užmiršusi visus sunkumus, G, Martirosianaitė džiaugiasi galinti pasigirti ne tik puikiai besiklostančia karjera televizijoje ir radijuje, bet ir modelio darbu, sėkmingai vykdomais verslais – vardiniais aksesuarais ir nagų dailės salonu, noru ir toliau siekti užsibrėžtų aukštų tikslų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.