Arvydas Stonys atvirai – apie iširusią šeimą, vėžį ir naują mylimąją

„Sprendimą skirtis priėmiau aš, į teismą padavė ji. Nebuvo lengva, nes šeimoje augo vaikas. Iš 12 metų trukusios santuokos aštuonerius gyvenome kaip du svetimi žmonės, nerandantys bendros kalbos. Buvome ne sutuoktiniai, o kambariokai, kuriuos sieja buitis, namai, sūnus. Ilgai santuokoje gyvenau dėl vaiko, kad šiek tiek paaugtų, kad to streso būtų kaip įmanoma mažiau”, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo vienas garsiausių šalies iliuzionistų 52-ejų Arvydas Stonys.

Arvydas Stonys.
Arvydas Stonys.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-12 13:01

Vyras pirmą kartą atvirai prabilo ne tik apie iširusią santuoką, tačiau ir apie diagnozę, kurią iš gydytojų išgirdo skyrybų metu.

„Daug streso, neapykanta moteriai, kuri buvo šalia manęs, pykčiai, barniai – visa tai susidėjo į vieną krūvą. Tą vakarą, kai man paskambino gydytoja ir pasakė, kad man prostatos vėžys, žemė po kojomis slystelėjo“, – pasakojo Arvydas.

Kurį laiką žinia apie jam diagnozuotą vėžį Arvydas su niekuo nesidalino.

Negana to, pradėjęs domėtis liga, atsisakė gydytojų siūlomų gydymo būdų ir kreipėsi į garsų Didžiosios Britanijos onkologą Robertą J. Thomas‘ą. Būtent šio profesoriaus atrasti keturi super produktai padėjo garsiam iliuzionistui iš Lietuvos sustabdyti ligą.

Šiandien Arvydas Stonys atviras – jo gyvenimas pasikeitęs kardinaliai – jis ne tik atsikratė papildomų kilogramų, suvaldė ligą, tačiau ir sutiko naują širdies draugę, jaunesnę septyneriais metais.

Daugiau – pirmadienio vakarą, 20.30 val., tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.