„Mes – vieno kraujo“ dalyvė Jūratė: „Nenoriu, kad manęs gailėtųsi“

„Geriau jaučiuosi dainuodama nei kalbėdama“, – atvirauja 33-ejų alytiškė Jūratė, prieš lipdama į LNK antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ sceną.

 Jūratė.
 Jūratė.
 Jūratė.
 Jūratė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-02-22 10:56

Mergina neslepia, kad jos tikslas – klausytojus pavergti balsu, o ne skaudžia gyvenimo istorija.

„Būdama 14 metų į rankas paėmiau Edith Piaf memuarus. Jie mane sukrėtė, sujaudino, tragiškame jos likime ir tame, kad muzika kartais būdavo vienintele šviesa tunelio gale, radau ir save.

Muzikoje mes abi ieškome ir paguodos, ir prasmės, ir pabėgimo iš kartais netobulo gyvenimo“, – teigė Jūratė, kuri pasirinko scenoje įkūnyti ją įkvėpusią daininkę.

Socialinė pedagogė neslepia nenorinti, kad jos sveikatos problemos nulemtų žiūrovų ar komisijos narių simpatijas. „Noriu, kad apie mane kalbėtų tai, ką aš darau.

Nesinori viešinti problemų, su kuriomis susiduriu dėl savo sveikatos – tikiuosi, kad būsiu gerbiama ir mylima už tai, ką gali mano balsas šiandien. Televizija formuoja gražios, lieknos, stereotipinės moters įvaizdį. Jaunystėje galvojau, kad būtų puiku, jei turėčiau gražias kojas, krūtinę...

Vis dėlto, per keletą pastarųjų metų pamilau save netobulą, pamilau mažytę, apkūnoką. Kažkada labai jautriai reaguodavau į kritiką, bet dabar apsipratau, užsiauginau storą odą.

Yra žmonių, kurie manęs nemyli, yra tų, kurie mėgsta, bet svarbiausia, kad pati save gerbiu ir puikiai žinau, ko esu verta“, – atskleidė moteris.

Scenai Jūratė ruošiasi užtikrintai, nors neslepia, kad daina paliečia ir labai jautrias jai temas. „Norisi, kad viskas išeitų kuo tobuliau, bet kol kas jaučiuosi gana ramiai. Žinoma, daina kalba apie meilę, kuri man yra jautresnė tema. Šiuo metu esu viena, bet tokios dainos įkvepia patikėti, kad galbūt ir manęs laukia kažkas naujo, gražaus, švaraus... Gal – ta tikroji meilė“, – pasakojo alytiškė.

Tikros gyvenimo istorijos ir jaudinantys pasirodymai antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ sekmadienį 19.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?