TV3 kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ žinoma mergina pasakojo apie žinomumą ir žmonių dėmesį, atviravo apie valgymo įpročius, kurie daugelį gali ir nustebinti, ir atskleidė, kaip ji suspėja suderinti tiek veiklų ir visuomet atrodyti nuostabiai.
Šį kartą laidoje lankėsi trys puikūs bičiuliai: G. Martirosianaitė ir jos draugas plaukų stilistas ir kirpėjas Valerij Gigevič, kurie virtuvėje tapo priešininkais – stengėsi pagaminti kuo skanesnį patiekalą. Draugų sugebėjimus vertino tikras gurmanas, aktorius, šokėjas ir choreografas Gytis Ivanauskas.
Sunku patikėti, kad šiandien savo 27-ąjį gimtadienį švenčianti tituluota gražuolė G. Martirosianaitė suspėja tiek daug. Laidos žiūrovams mergina pasakojo, kad visuomet nemėgo sėdėti vietoje ir net dabar pagalvoja apie naujas veiklas. Nepaisant daugybės darbų Gabrielė atrodo tiesiog puikiai – kaip jai pavyksta visą suspėti ir kaip ji reaguoja į gerbėjų dėmesį?
Jauna moteris atskleidė, kad dėl didelio darbo krūvio kartais nukenčia jos mityba.
„Neturiu labai didelių taisyklių, o galbūt reikėtų turėti. Nebūtinai valgau sveikai ir jūs mane taip pat pamatysite greito maisto restorane, aš mėgstu tokį maistą“, – atviravo mergina.
G. Martirosianaitė taip pat atskleidė, be kokio produkto neįsivaizduoja savo kasdienybės.
„Neslėpsiu, kad jeigu kažkas iš mano gyvenimo išbrauktų bulvinius patiekalus, aš turbūt verkčiau labai gailiai“, – juokėsi laidų vedėja ir pasakojo, kad nors žmonės ją dažnai atpažįsta, gerbėjų dėmesys jos nevargina. Televizijos žvaigždė tikino, kad stengiasi šių dalykų per daug nesureikšminti: „Esu prie to pripratusi. Kartais žmonės prieina, bet aš to nesureikšminu ir nesusireikšminu“, – sakė ji.
Išmaniojo dienos pietų restorano „ilunch“ virtuvėje šeštadienio rytą skambėjo juokas ir užsimezgė ne tik atviri pokalbiai, bet ir azartiška kulinarinė kova. Gabrielė su šefe Ilona Juciūte-Čibirkiene ruošė mėsos kepsnį šoninės marškinėliuose, o Valerij, padedamas „Kamado BONO“ grilio šefo Kristupo Krivicko, gamino muštą kiaulieną tortilijoje.
Draugų kulinarinius sugebėjimus vertinsiantis G. Ivanauskas atskleidė esantis tikras kulinaras – savo virtuvėje žinomas aktorius dažnai išbando naujus patiekalus ir eksperimentuoja. Laidos žiūrovams G. Ivanauskas papasakojo apie tai, iš kur semiasi energijos daugybei savo veiklų ir apie pernai atsiradusį ir išgarsėjusį savo personažą Lolitą.