Deividas Bastys – apie apkalbas ir žmoną, kuri atleido neištikimybę

Dainininkus Paulių Bagdanavičių, Deividą Bastį ir šokėją Vytautą Mackonį drąsiai galima vadinti scenos gražuoliais. Šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ vyrai ir patys prisipažino – moterų dėmesio jiems niekada netrūko, ir jie galėjo rinktis su kuo leisti laiką, tačiau šiandien greta jų – mylimos žmonos.

Deividas Bastys.
Deividas Bastys.
 Paulius Bagdanavičius su žmona. 
 Paulius Bagdanavičius su žmona. 
 Paulius Bagdanavičius su žmona. 
 Paulius Bagdanavičius su žmona. 
Vytautas Mackonis.
Vytautas Mackonis.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 5, 2018, 3:25 PM

28-erių šokėjas Vytautas Mackonis drąsiai galėtų pretenduoti į širdžių ėdiko etiketę ir pats nė neslėpė – labai anksti, vos sulaukęs paauglystės, jis suprato, kad yra gražus ir bet kuri mergina, jei tik panorės, bus jo.

„Sulaukdavau daug komplimentų, o moterys, nepriklausomai nuo jų amžiaus, į mane žiūrėdavo labai palankiai“, – sakė jis.

Tačiau namuose Vytauto jau beveik dešimtmetį kas vakarą laukia septyneriais metais vyresnė žmona Natalija, o dabar dar ir dvi dukros – Penelopė ir Nikoletė.

„Žmoną įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio. Be to, dėl jos teko gerokai pakovoti, nes jai dėmesį rodė vyresnis, pagrindą po kojomis jau turintis vyras. O aš buvau nieko neturinti šokėjėlis, neseniai baigęs mokyklą“, – pasakojo Vytautas.

„Jei kas rašytų knygą apie pažintį ir draugystę su Agne, išeitų neblogas romanas...“, – pusiau juokais, pusiau rimtai sakė dainininkas Deividas Bastys, su šeima vaikštinėdamas po vietinį parką.

Praėjusių metų gruodį vyras atšventė 30-ies metų jubiliejų, tačiau jau yra vedęs, ir turi du vaikus – ketverių Armandą, ir dviejų mėnesių Ajų. Jei ne Agnės kantrybė ir supratingumas, šiandien šeimos, kuria didžiuojasi – nebūtų.

„Agnė sugebėjo man atleisti neištikimybę, ir patikėti, kad galiu būti geru vyru, ir tėvu....“, – prisipažino Deividas.

„Studijos muzikos akademijoje mane iš tuščiagalvio pavertė protaujančiu vyru, o mylima moteris ir noras kurti šeimą sulaikė nuo gyvenimo užsienyje...“, – prisipažino 29-erių dainininkas Paulius Bagdanavičius.

Dainininkas atviravo, kad jį stebina kai kurių tautiečių elgesys, nors visiems puikiai žinoma – jis vedęs, ir turi dukrą.

„Ateina mergina, drąsiai atsisėda man ant kelių, ir sako: „Žinau ko čia atėjai““, – pasakojo P. Bagdanavičius.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.