Beata iš „Funky“ apie abiejų santuokų griūtį: „Likau viena su dviem vaikais“

Legendinės grupės „Funky” vokalistę Beatą Wilkin dabar atpažįsta ne kiekvienas jaunas lietuvis, nors kadaise ją buvo galima vadinti viena geidžiamiausių Lietuvos merginų.

Beata Wilkin.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Beata Wilkin.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Beata Wilkin ir Gleisonas Barbosa.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Beata Wilkin ir Gleisonas Barbosa.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Beata Wilkin ir Gleisonas Barbosa.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Beata Wilkin ir Gleisonas Barbosa.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Beata Wilkin.<br>LR archyvo nuotr.
Beata Wilkin.<br>LR archyvo nuotr.
Beata Wilkin.
Beata Wilkin.
Beata Wilkin.<br>G.Skaraitienės nuotr.
Beata Wilkin.<br>G.Skaraitienės nuotr.
Beata Wilkin.<br>LR archyvo nuotr.
Beata Wilkin.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Mar 19, 2018, 2:12 PM, atnaujinta Mar 19, 2018, 2:15 PM

Tačiau 37-erių dainininkei pastarasis gyvenimo etapas nebuvo lengvas. Beata išsiskyrė su Brazilijos futbolininku Gleisonu Barbosa, dėl kurio paaukojo viską: metė karjerą, atsuko nugarą šeimai, o galiausiai paskui mylimąjį netgi buvo išvykusi gyventi į Braziliją.

„Po skyrybų likau viena su dviem vaikais”, – gyvenimo būdo laidoje „Nuo… iki…” prisipažino Beata.

Moteris neslepia būdama visai jauna mergina sugebėjusi uždirbti tiek, kad padėjo ir tėvams namą sostinėje pasistatyti, ir susitaupyti tiek, kad pinigų užtektų pusei gyvenimo.

Beata ir šiandien džiaugiasi, kad turi savo namus ir nesuka galvos dėl jokių paskolų ar įsipareigojimų bankams.

Būdama itin žinoma, turtinga, daili ir liekna Beata neatsigynė gerbėjų, bet jos asmeninis gyvenimas klostėsi ne itin lengvai. Beata tuomet pažinojo visus ryškiausius Rusijos dainininkus, tačiau scenos vyrai jos neviliojo.

Pirmasis Beatos vyras buvo paprastas vaikinas, Kung fu treneris Rolandas. Beata ištekėjo 23-ejų, netrukus gimė sūnus. Tuomet grupė „Funky“ išgyveno auksinius savo laikus, todėl Beata nė pagalvoti negalėjo apie motinystės atostogas.

Grupės nariai turėjo griežtas sutartis ir koncertų planą kone metams į priekį, pagal kurį vietos asmeniniam gyvenimui tiesiog nebuvo.

Penkeriais metais vyresnį futbolininką Barbosą iš Brazilijos Beata sutiko nepraėjus nė metams po skyrybų su savo pirmuoju vyru. „Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, – neslepia Beata. – Kai mūsų žvilgsniai susitiko naktiniame klube, nebegalėjau pamiršti jo akių. Man buvo nesvarbu, nei ką jis veikia, nei kiek uždirba.”

Prieš gerą dešimtmetį pristatyti juodaodį mylimąjį tėvams buvo didelis iššūkis. Beatos netgi buvo išsižadėjęs jos tėvas. Atlyžo tik tuomet, kai gimė išsvajota anūkė.

Beata sako, kad gyvenimas su Gleisonu jai nebuvo lengvas. Brazilas turėjo visai kitokį gyvenimo būdą, nei ji.

Baigęs profesionalaus futbolininko karjerą, jis dirbo kitų brazilų futbolininkų agentu ir padėdavo jiems gauti gerus kontraktus įvairiuose pasaulio futbolo klubuose. Jam patiko kelis mėnesius praleisti gimtinėje, po to kelis – Lietuvoje, tuomet kuriam laikui keliauti į Aziją.

Lietuvos Gleisonas taip niekada ir neprisijaukino, o gyvendama tokį nestabilų gyvenimą Beata prisipažįsta jautusis visiškai nesaugi. Kurį laiką ji bandė taikytis prie vyro. Metė savo karjerą ir keliavo kartu, kurį laiką gyveno ir Brazilijoje, ir Malaizijoje.

Beata sako, kad Gleisonas nesuprato jos noro gyventi stabiliai, turėti namus, nenutolti nuo tėvynės.

„Jis lengvabūdiškai sakydavo: galime kad ir paplūdimy susiręsti namuką ir gyventi, kam ta Lietuva”, – prisimena Beata ir patikina būdama dviejų vaikų mama negalėjusi su tokiu vyru jaustis saugi, nors jis ją ir labai lepino.

Beata sako, kad jai buvo be galo sunku priimti sprendimą skirtis. „Aš laukiau dešimt metų, kol jis suaugs ir prisiims atsakomybę už šeimą, bet to neįvyko”, – LNK laidoje, kurią išvysite šį vakarą 20.30, prisipažino Beata.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.