Dainininkas Radžis įsiuto: Agnė Petravičienė suniokojo jo namus ir buvo išvaryta

„Viskas įvyko po mano gimtadienio šventės, kai atvykome į mano butą. Aš į savo namus priimu tik labai artimus ir patikrintus žmones. Pas mane bet kas nesilanko. Agnę pakviečiau kaip kolegę, bičiulę, o ji leido sau daryti bardaką mano namuose. Kaip galima ateiti į svečius, mėtyti batus, rėkauti.

 Agnė Petravičienė ir Radžis.<br> LR archyvo nuotr.
 Agnė Petravičienė ir Radžis.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 20, 2018, 4:08 PM, atnaujinta Mar 21, 2018, 9:57 AM

Man tokie dalykai visiškai nepriimtini, aš to savo namuose niekada neleisiu“, – pirmą kartą viešai apie konfliktą su buvusia scenos partnere Agne Petravičiene prabilo garsus dainininkas Radžis Aleksandrovičius.

Dainininkas visai neseniai atšventė trisdešimt pirmąjį gimtadienį. Laidoje „Ant bangos“ jis dalijosi gimtadienio įspūdžiais, pasakojo apie asmeninio gyvenimo detales, taip pat pripažino, kad net ir ryškiausiai viešumoje sėkmę demonstruojantiems žmonėms ne visuomet pavyksta išvengti nemalonumų.

Vos prieš metus audringai trisdešimtąjį jubiliejų šventusiam Radžiui namus nuniokojo ir sukėlė konfliktą buvusi scenos partnerė A.Petravičienė.

„Turbūt visi romai mėgsta audringai švęsti. O čia juk dar jubiliejus. Po šventės visi nuvažiavo į viešbutį, į namus pasikviečiau pačius artimiausius. Tarp jų buvo ir Agnė. Tačiau ji svetingumo neįvertino, ėmė audringai elgtis, lyg būtų neaišku kur. Labai nemalonu, bet teko ją išvaryt. Aš nesuprantu, kaip taip galima svečiuose elgtis.

Niekada nesu nei kažkam kažką blogo padaręs, nei iš baliaus išvarytas. Aš juk ją į savo turą buvau pasiėmęs, daviau užsidirbt, o čia taip atsilygint...“ – laidoje „Ant bangos“ A.Petravičienės elgesio nepateisino dainininkas.

Dar daugiau detalių apie Radžio konfliktą su buvusia kolege, senelio palikimą ir neįtikėtiną dainininko gyvenimo būdą laidoje „Ant bangos“ šį trečiadienį 21.30 per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.