Lina Rastokaitė parodijų laidoje suvaidino Rūtą Janutienę

„Kur tu raktą kiši?! Kur raktą kiši?! Kas diržą prisisegs?! Diržą kas prisisegs?! Diržą! Diržą prisisegti reikia, kas dar neaišku?! Per kiek laiko tu prisisegsi diržą?! Čia užmigti galima!“ – štai tokiais žodžiais žinomas aktorius Džiugas Siaurusaitis rėkė ant jaunos atlikėjos, Klaipėdos muzikinio teatro aktorės Kristinos Radžiukynaitės, kai buvo užfiksuotas filmavimo kamerų.

 Parodijų laidos filmavimo akimirka.
 Parodijų laidos filmavimo akimirka.
 Parodijų laidos filmavimo akimirka.
 Parodijų laidos filmavimo akimirka.
 Parodijų laidos filmavimo akimirka.
 Parodijų laidos filmavimo akimirka.
 Parodijų laidos filmavimo akimirka.
 Parodijų laidos filmavimo akimirka.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 20, 2018, 9:26 AM

„Iki šiol tai buvo neabejotinai juokingiausias filmavimas, kuriame teko vaidinti“, – šypsojosi Kristina, LNK laidoje „Ekranai“ kartu su Džiugu parodijavusi mokinę ir jos vairavimo egzamino ekspertą.

„Džiugas – fantastiškai talentingas aktorius, jis viską darė ramiu veidu, būtume nufilmavę iš pirmo dublio, bet teko stabdyti, nes aš negalėjau suvaldyti juoko“, – prisiminė „Ekranų“ komandos narė K. Radžiukynaitė. Buvo taip juokinga, kad aktorei teko paklausyti laidos režisieriaus Ramūno Cicėno patarimo – „Jei ima juokas – verk“. Kristina šypsojosi: „Džiugui rėkiant aš praktiškai ir apsiverkiau“.

Pasak K.Radžiukynaitės, šis filmavimas jai priminė neseniai patirtas emocijas, mat ji vos prieš metus išsilaikė vairavimo egzaminą, tiesa, kaip pati sako, tik per Marytės plauką.

„Ačiū Dievui, tikrasis egzaminuotojas nerėkė, bet įtampos buvo ne ką mažiau, nes labai jaudinausi“, – pasakojo aktorė.

Laidoje Kristina įkūnijo ne tik Džiugo mokinę, bet ir televizijos žinių vedėją bei „24 valandų“ personažo būsimą nuotaiką. Paklausta, ką dar ateityje parodijų laidoje „Ekranai“ norėtų suvaidinti, Kristina prisipažino, kad labai norėtų pabūti kitokia – galbūt, tapti sena, pikta ar aršia moteriške. „Oi, bus dar perliukų“, – garantavo aktorė.

Taip pat laidoje – meistriška ir iki ašarų prajuokinanti laidos „Patriotai“ ir jos vedėjos Rūtos Janutienės, kurią įkūnijo aktorė Lina Rastokaitė, parodija. Žiūrovams – proga suskaičiuoti, kiek žodžių pavyko ištarti parodijuojamos laidos svečiui Mariui Repšiui.

Visa tai – gerų emocijų kupinoje „Ekranų“ laidoje – antradienio vakarą, 20.30 val., per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.