„Victoria’s Secret“ angelas Alessandra Ambrosio išsiskyrė su sužadėtiniu

Garsiausias „Victoria’s Secret“ angelas Alessandra Ambrosio (36 m.) skiriasi su savo vaikų tėvu bendraamžiu verslininku Jamie Mazuru, su kuriuo santykius puoselėjo 13 metų.

AюAmbrosio ir J.Mazuras santykius puoselėjo 13 metų. <br>„Scanpix“ nuotr.
AюAmbrosio ir J.Mazuras santykius puoselėjo 13 metų. <br>„Scanpix“ nuotr.
A.Ambrosio. 
A.Ambrosio. 
A.Ambrosio. 
A.Ambrosio. 
A.Ambrosio. 
A.Ambrosio. 
A.Ambrosio. 
A.Ambrosio. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 25, 2018, 11:03 AM

Brazilų modelis ir aktorė A.Ambrosio pirmomis šių metų dienomis ilsėjosi tėvynėje. Neseniai ji baigė bendradarbiauti su garsiuoju prekių ženklu „Victoria’s Secret“, tad leido sau atsipūsti.

Tokia yra oficiali versija, tačiau labiau tikėtina, kad Alessandra guodėsi artimiesiems, nes neseniai išsiskyrė su sužadėtiniu J.Mazuru.

Juodu kartu buvo pastaruosius 13 metų, dešimtmetį – kaip sužadėtiniai.

Žinią, kad vienas geriausiai uždirbančių „Victoria’s Secret“ modelių išsiskyrė su mylimuoju, amerikiečių leidiniui „US Weekly“ pranešė porai artimas bičiulis.

„Jie ne kartu jau keletą mėnesių, tačiau stengiasi tai nuslėpti“, – teigė šaltinis.

Alessandra ir Jamie augina du vaikus – devynerių dukrą Anją bei penkerių sūnų Noah Phoenixą. Kam atiteks globa, kol kas nežinia. Neseniai A.Ambrosio su vaikais grįžo iš Brazilijos į Los Andželą.

Apie santykių krizę modelio gerbėjai prabilo prieš kelis mėnesius. Anksčiau A.Ambrosio nuolat „Instagram“ paskyroje skelbdavo nuotraukas iš šeimos archyvo, bet pastaruoju metu tokios fotografijos dingo. Viešuose renginiuose sužadėtiniai kartu dalyvavo irgi tik praėjusiais metais.

Alessandra ir Jamie susipažino 2005 metais, o 2008-aisiais paskelbė apie sužadėtuves. Netrukus gražuolė pagimdė dukterį, bet vestuvės taip ir neįvyko.

Paklausta, kodėl atidedami vestuvių planai, A.Ambrosio atsakydavo norinti įspūdingos šventės, bet tam neturinti laiko, ir pridurdavo: „Jei jau mes susižadėję tiek metų, vadinasi, altorius nėra tarp svarbiausių man dalykų.“

Brazilų modelis gimė italo ir lenkės šeimoje. Vaikystėje ji labai krimtosi dėl didžiulių ausų – taip sielvartavo, kad netgi teko griebtis plastinės chirurgijos. Užtat kai problema buvo išspręsta, 12-metė Alessandra, neabejodama savo žavesiu, įstojo į modelių mokyklą. Kaip vėliau paaiškėjo, ne veltui.

Po trejų metų paauglė tapo konkurso „Elite Model Look“ finalininke ir sudarė sutartį su modelių agentūra.

Alessandros karjera buvo veržli: kai jos atvaizdas papuošė žurnalo „Elle“ braziliško varianto viršelį, pasipylė garsių prekių ženklų, tokių kaip „Christian Dior“, „Ralph Lauren“, „Revlon“, „Giorgio Armani“, pasiūlymai dalyvauti reklamos kampanijose.

Su „Victoria’s Secret“ supermodelis bendradarbiavo nuo 2001-ųjų iki praėjusių metų. Per tą laiką ji nepraleido nė vieno didžiojo šou – net tuomet, kai pagimdė dukterį ir sūnų. Du kartus jai buvo suteikta garbė demonstruoti „Fantasy Bra“ liemenėles, puoštas brangakmeniais.

Praėjusio dešimtmečio viduryje rinkoje pasirodė maudymosi kostiumėlių „Alessandra Ambrosio by Sais“ linija. Vien per pirmą mėnesį buvo parduota daugiau kaip 10 tūkstančių komplektų.

Prekių ženklas iki šiol populiarus, iš jo modelis gauna nemenką pelną.

Padedama amerikiečių prekybos tinklo „Cherokee“ Alessandra neseniai įkūrė savo prekių ženklą „Ale by Alessandra“.

Modelis dažnai dalyvauja TV šou, skirtuose madai. Pavyzdžiui, ją buvo galima matyti tarp laidos „America’s Next Top Model“ teisėjų.

Žurnalai ne kartą yra ją įtraukę į gražiausių ir seksualiausių moterų sąrašą.

Baigusi modelio karjerą brazilė ketina atsidėti aktorystei. Neseniai ekranus pasiekė komedija „Tėtukas namie II“, kurioje ji vaidina. A.Ambrosio filmografijoje – jau daugiau kaip dešimt filmų.

A.Ambrosio aktyviai dalyvauja labdaringoje veikloje, taip pat remia JAV išsėtinės sklerozės nacionalinės draugijos veiklą. Laisvalaikiu moteris mėgsta plaukioti banglente ir mėgaujasi ramybe namuose ant jūros kranto.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.