„Spice Girls“ narė vėl atsidūrė teisme

Legendinės grupės „Spice Girls“ narei Melanie Brown (42 m.) nesiseka palaikyti normalių santykių su buvusiais vyrais – su Stephenu Belafonte (42 m.) ji vėl susitiko teisme.

Mel B su buvusiu vyru. <br>„Scanpix“ nuotr.
Mel B su buvusiu vyru. <br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2018, 8:17 PM

Prodiuseris S.Belafonte, pasiekęs, kad jam ir M.Brown būtų skirta bendra šešiametės dukters Madison globa, dabar kovoja dėl teisės lankyti vidurinę dukterį – 10-metę Angel. Jos dainininkė susilaukė su aktoriumi Eddie Murphy (56 m.).

S.Belafonte įrodinėja, kad dešimt santuokos metų atstojo Angel tėvą ir auklėjo ją kaip savo dukterį.

„Angel vadino mane tėčiu nuo pat tos akimirkos, kai išmoko kalbėti“, – teigė prodiuseris. Kadangi M.Brown priešinasi S.Belafonte vizitams, jo advokatė susisiekė su tikruoju Angel tėvu E.Murphy ir paprašė leidimo ją lankyti. Aktorius per advokatą perdavė, kad dukra jo nedomina.

Kai Melanie pagimdė Angel, Eddie nepripažino tėvystės. Tuomet dainininkė ją įrodė pasitelkusi DNR tyrimą, bet E.Murphy požiūrio tai nepakeitė – jis nepradėjo bendrauti su vaiku. O štai S.Belafonte prisirišo prie mergaitės.

„Esu įsitikinęs, kad Melanie sprendimas nutraukti mūsų bendravimą sukels Angel emocinę traumą ir neigiamai poveiks jos psichiką“, – teigė S.Belafonte teismo dokumentuose.

Jis perdavė žaislinį meškiuką savo dukrai Madison ir žaislų Angel, tačiau Melanie pastarajai skirtas dovanas išmetė net neparodžiusi.

Moteris siekia įrodyti, kad santuokos metais Stephenas šiurkščiai ir neatsakingai elgėsi su vaikais.

Praėjusią savaitę ji netgi pareiškė, kad buvęs vyras rodė vaikams vaizdo įrašą, kuriame įamžinta, kaip „Islamo valstybės“ teroristai žudo belaisvius. S.Belafonte tokius teiginius griežtai neigia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.