Sunkią širdies operaciją atlaikęs Arnoldas Schwarzeneggeris prakalbo apie senatvę

„Aš sugrįžau“, – prisiminęs garsiąją savo herojaus frazę sušnabždėjo Arnoldas Schwarzeneggeris (70 m.), atsibudęs po širdies operacijos.

Arnoldas Schwarzeneggeris  <br>„Scanpix“ nuotr.
Arnoldas Schwarzeneggeris <br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-10 11:43

Legendinių filmų „Terminatorius“ ir „Grobuonis“ žvaigždė A.Schwarzeneggeris pateko į medikų rankas. Buvo planuota kateteriniu būdu pakeisti prieš 21 metus įdėtą širdies vožtuvą, tačiau prireikė kur kas rimtesnės operacijos – teko atverti krūtinės ląstą.

„Niekada nebuvo planuota, kad 1997 metais įsodintas vožtuvas bus nuolatinis – jis ir taip veikė ilgiau, nei tikėtasi“, – aiškino aktoriaus atstovas.

Buvusiam Misteriui Visatai atliekama atvira širdies operacija truko kelias valandas.

Savo knygoje „Visi prisiminimai: mano neįtikėtinai tikra gyvenimo istorija“ A.Schwarzeneggeris rašė, kad dabar jau buvusiai žmonai Mariai Shriver iš pradžių nesakė apie pirmą širdies operaciją, kurios prireikė dėl įgimtos ydos, – prisidengė atostogomis Meksikoje.

Į aštuntą dešimtį įkopęs aktorius neseniai pasakojo miegantis šešias valandas per parą ir kasryt, penktą valandą, sportuojantis prie namų įrengtoje aikštelėje.

Buvusio Kalifornijos gubernatoriaus teigimu, būtent sveikas gyvenimo būdas padeda palaikyti puikią formą – tuo bus galima įsitikinti kitais metais, kai į ekranus atkeliaus šeštas filmas apie Terminatorių.

„Senti nereiškia tapti prastesniam. Dirbdamas jaučiuosi laimingiausias. Mano žodyne nėra žodžio „pensija“. Svarbiausia – nepasenti dvasiškai“, – gyrėsi A.Schwarzeneggeris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.