Filmavimo metu Romui Dambrauskui sutrūkinėjo delnų kapiliarai

Jau šį penktadienį „Lietuvos ryto“ televizjos laidoje „Muzikinės kovos“ vyks labai įdomi kova, nes susikaus dvi labai vyriškos ir galingos muzikinės stichijos – pašėlę širdžių ėdikai „Patruliai“ stos į dvikovą su amžinuoju romantikos dainiumi Romu Dambrausku.

Romas Dambrauskas.
Romas Dambrauskas.
Akimirkos iš laidos filmavimo. 
Akimirkos iš laidos filmavimo. 
Akimirkos iš laidos filmavimo. 
Akimirkos iš laidos filmavimo. 
Akimirkos iš laidos filmavimo. 
Akimirkos iš laidos filmavimo. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 12, 2018, 2:08 PM, atnaujinta Apr 12, 2018, 2:29 PM

Jau filmavimo metu buvo akivaizdu, kad vyrai labai rimtai nusiteikę ne tik kovai, bet ir... draugystei. Kova labiau priminė suokalbišką kolegų koncertą dėl mylimos publikos, o ne kovą dėl laimėjimo, nes filmavimo metu, neslėpdamas simpatijų priešininkams, Romas Dambrauskas taip plojo „Patruliams“, kad jam net sutrūkinėjo delnų kapiliarai.

Pats Romas šio fakto nesureikšmino ir greitosios pagalbos kviesti nereikalavo, bet laidos vedėjas Deivis buvo tiesiog apstulbęs nuo fakto, kad net ir santykinai saugus muzikanto darbas irgi yra kupinas pavojų patirti gamybinę traumą.

Laidos komentatorius muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys, matydamas tokį Romo Dambrausko draugiškumą konkurentų atžvilgiu, bandė priversti Romą sunerimti ir į priešininką pradėti žiūrėti ne tik draugiškai.

Ramūnas priminė, kad „Patruliai“ vasario 16-ąją nugalėjo Arvydą Vilčinską, taip įrodydami, kad yra rimti priešininkai bet kuriam scenos grandui.

Nepaisydamas tokių pastabų, Romas Dambrauskas vistiek nuoširdžiai plojo, palaikydamas konkurentus ir nesureikšmindamas traumos dėl sutrūkinėjusių delnų kapiliarų.

Laidoje taip pat svečiavosi kylanti Lietuvos lenkų muzikos žvaigždė Božena.

Ar žiūrovai įvertins Romo Dambrausko draugiškumą ir balsuos už jį labiau, nei už „Patrulius“ laidos eterio metu? Žiūrėkite laidą , balsuokite telefono skambučiais ir įvertinkite šią muzikinę kovą penktadienį, balandžio 13-ąją, 20.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.