Žemės ūkio ministro žmona prakalbo apie šeimą krečiantį skandalą

Žydrė Markauskienė, Žemės ūkio ministro Broniaus Markausko žmona, išskirtiniame interviu „Lietuvos ryto“ televizijos laidai „Patriotai“ pareiškė asmeniškai pažįstanti skandalą dėl be sutarties ariamos žemės sukėlusį žinomą sodininką Ramutį Lėlį.

 Bronius Markauskas ir Ramutis Lėlys.
 Bronius Markauskas ir Ramutis Lėlys.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2018, 1:57 PM

Kodėl kilo nesantaika tarp dviejų pasiturinčiai gyvenančių šeimų?

„Aš jį asmeniškai pažįstu. Jis buvo rinkimų komisijos pirmininkas, o aš – sekretorė keliuose rinkimuose. Puikiai bendradarbiavom. Bet jis nė žodžio nepasakė dėl tos žemės“, – tvirtino ministro žmona. Moteris labiausiai stebisi, kad R. Lėlys sukėlė skandalą Markauskams nepasakęs nė žodžio.

Kita konflikto pusė – R. Lėlys, iš pradžių kategoriškai neigė pažįstąs kažką iš Markauskų, o kai jam buvo perduoti Ž.Markauskienės žodžiai – pasimetė: taip, rinkimų komisijose jis dirbo, bet tokios neprisimenąs. Jis taip pat paliudijo, kad skandalu domisi jo partijos lyderis Gintautas Paluckas: „Iš ryto paskambino, tai net pritūpiau“.

Tikėtina, netrukus iš posto išversiantis žemės ūkio ministrą R. Lėlys negali atsakyti ir į dar vieną klausimą: kodėl jis pernai po derliaus nuėmimo į tą žemę pasikvietė antstolį, kuris konstatavo faktines aplinkybes. Kokias? „Kad ta žemė – mano“, – aiškino R. Lėlys, nors tokiam reikalui pakanka nuosavybės dokumento.

Kokia gi tikroji skandalo dėl žemės rėžio priežastis, „Patriotai“ paskelbs antradienį 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.