Gary Oldmano triumfu džiaugėsi ir penkta žmona. Susipažinkite su visomis

Už britų premjero Winstono Churchillio vaidmenį Joe Wrighto režisuotoje istorinėje dramoje „Tamsiausia valanda“ „Oskarą“ pelnęs G.Oldmanas – viena spalvingiausių Holivudo asmenybių. Neseniai penktą kartą vedusio brito meilės ryšiai verti TV serialo.

Gary Oldman ir Gisele Schmidt.<br>Scanpix nuotr.
Gary Oldman ir Gisele Schmidt.<br>Scanpix nuotr.
Uma Thurman.<br>Scanpix nuotr.
Uma Thurman.<br>Scanpix nuotr.
Lesley Manville.<br>Scanpix nuotr.
Lesley Manville.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 24, 2018, 7:02 PM

Jeigu kas nors po ketvirtųjų Gary Oldmano (60 m.) skyrybų būtų pasakęs, kad aktorius greitai vėl galvos apie vedybas, jis pats nebūtų patikėjęs. Bet Gary dar kartą įsimylėjo. Pastaruoju metu šis britas triumfuoja ir scenoje atsiimdamas vieną po kito apdovanojimus už Antrojo pasaulinio karo laikų Didžiosios Britanijos premjero Winstono Churchillio vaidmenį. Nesutramdomojo vardą pelniusio vyro laimės akimirkas kartina tik trečioji žmona Donya Fiorentino (50 m.), iš kurios jis sulaukė nemalonaus kirčio.

„Oskaru“ ir Auksiniu gaubliu už vaidmenį istoriniame filme „Tamsiausia valanda“ („Darkest Hour“) apdovanotas G.Oldmanas praėjusį sekmadienį Britų kino ir televizijos meno akademijos (BAFTA) apdovanojimuose triumfavo geriausio aktoriaus nominacijoje. Neatmetama, kad kovo 4-ąją aktoriui pavyks iškovoti ir „Oskarą“.

Pažėrė kaltinimus

Tačiau iki visų kino pasaulio žmonių geidžiamiausios statulėlės teikimo ceremonijos likus nedaug laiko aktoriui kaltinimų pažėrė trečioji žmona.

„Jis leisdavo didžiules sumas alkoholiui, prostitutėms ir narkotikams.

Per poilsio dienas viešbutyje galėdavo išleisti dešimtis tūkstančių JAV dolerių. Jis man nuolat priekaštavo, kad tekėjau tik dėl turtų ir garsios pavardės“, – neslėpė D.Fiorentino, su aktoriumi susilaukusi sūnų Gulliverio (21 m.) ir Charlie (19 m.).

Buvusį vyrą moteris kaltino ir dėl to, kad gimus antrajam sūnui ją užklupusią depresiją slopino ne tik vaistais, bet ir alkoholiu. „Noriu, kad pasaulis sužinotų tiesą“, – pareiškė D.Fiorentino.

Trys valandos sudėtingam grimui – jo personažas gyvenime kur kas stambesnis ir storesnis, – ir iš veidrodžio į G.Oldmaną žvelgė seras W.Churchillis. Legendinis britų politikas tapo istorinės dramos „Tamsiausia valanda“ herojumi.

Filmavimai vyko jau keletą savaičių, bet Joe Wrightas vis dar negalėjo patikėti savo sėkme. Jam pavyko į kino projektą pasikviesti G.Oldmaną, – britų aktorių, kuriam nėra nieko neįmanomo.

Jis gali suvaidinti kad ir driežą, telefonų knygą, bet labiausiai jam pavyksta niekšų psichų vaidmenys.

Žiaurų ir cinišką G.Oldmano policininką iš Luco Bessono režisuotos kino juostos „Leonas“ kino kritikai vadina vienu didžiausių niekšų kino pasaulio istorijoje.

„Tamsiausia valanda“ – tai pasakojimas apie sudėtingiausią Didžiosios Britanijos istorijos laikotarpį. 1940 metų gegužę premjeru paskirtas W.Churchillis, nepaisydamas įtakingų politikų spaudimo, atsisako ieškoti sutarimo su Adolfu Hitleriu ir ragina tėvynainius kovoti su fašizmu.

Pagrindinio vaidmens atlikėju įsivaizduodamas tik G.Oldmaną, režisierius J.Wrightas labai bijojo: o jei staiga atsisakys?

Sklido kalbos apie sudėtingą, į ginčus linkusio aktoriaus charakterį. Juk žinoma, kad jis kategoriškai atsisakė vaidinti dievą Odiną filme „Toras“ – pareiškė, kad nėra pakankamai senas tokiam vaidmeniui.

Bet G.Oldmanas sutiko persikūnyti į legendinį britų premjerą. „Tamsiausios valandos“ komanda susirinko išskirtinė: Benas Mendelsohnas suvaidino karalių Jurgį VI, Kristin Scott Thomas – W.Churchillio žmoną, Lily James – jaunutę stenografistę.

Pirmą kartą filmas buvo parodytas praėjusį rudenį, per Toronto kino festivalį.

„Tamsiausia valanda“ buvo labai gerai įvertinta kinų kritikų, kurie pareiškė: G.Oldmanas – tinkamas kandidatas 2018 m. „Oskarui“ gauti.

Slapta santuoka

Aktorius atvyko į Kanadą pakiliai nusiteikęs ne tik dėl gerai įvertinto vaidmens: jis vėl įsimylėjo.

Šalia jo ant raudonojo kilimo, tvirtai laikydama jį už rankos, į fotografų objektyvus droviai šypsojosi rašytoja ir meno kuratorė Gisele Schmidt.

Ši moteris yra tolima garsenybių pasauliui ir tik dėl romano su pasaulinio ryškumo kino žvaigžde atsidūrė paparacų taikiklyje.

Po kelių dienų pasaulio žiniasklaidą apskriejo sensacinga žinia: su G.Schmidt aktorius G.Oldmanas slapta susituokęs.

Kukli ceremonija vyko jo ilgamečio vadybininko namuose: aktorius vedė jau penktą kartą.

Dvi Gary santuokos truko visai neilgai ir baigėsi be „kruvinų“ mūšių. Užtat su trečiąja žmona teisėsi ilgai ir skausmingai dėl teisės vienam rūpintis vaikais, – tai ir gavo.

Ketvirtoji žmona jį paliko prieš penkerius metus ir atminimui pasiliko keletą milijonų.

Ar po tokių nesėkmingų partnerystės bandymų aktoriui vertėjo dar kartą lįsti į tą pačią kilpą? Bet Gary įsitikinęs: tiesiog dabar šalia jo yra nuostabi, jį puikiai jaučianti moteris.

Vyrui, turinčiam tiek daug meilės nusivylimų, sunku patikėti stebuklu. Bet pažvelgus į vingiuotą G.Oldmano gyvenimo kelią, tampa aišku: stebuklų vis dar pasitaiko. Juk niekas netikėjo, kad liesutis nenuorama G.Oldmanas taps kino žvaigžde.

Jis ir pats jaunystėje negalvojo apie tokią karjerą. Išaugo Niu Krose, – toli gražu ne prestižiniame rajone pietrytinėje Londono dalyje.

Gary buvo trečiasis namų šeimininkės ir suvirintojo sūnus.

Sunki vaikystė

Būsimosios kino žvaigždės tėvas Leonardas Bertramas Oldmanas be paliovos gėrė ir paliko savo žmoną Kathleen, kai Gary sukako septyneri.

Vaikinukas nepasižymėjo stropumu. Mokykloje neatskleidė jokių savo gebėjimų: jį domino nebent muzika. Būdamas 14-os iš mokyklos suolo jis nėrė į suaugusiųjų gyvenimą.

Įsidarbino sporto prekių parduotuvėje. Bet pamatęs filmą „Beprotiškas mėnulis“ su britų aktoriumi Malcolmu McDowellu, susirgo kinu.

„Noriu ir aš!“ – pasakė Gary. Jis grįžo į mokyklą ir buvo priimtas į jaunimo teatro studiją, o vėliau – koledžą.

Bandė įstoti į prestižinę Karališkąją dramos meno akademiją, bet gavo neigiamą atsakymą. Dėl paprastos priežasties: neįžvelgta talento.

Lieso sudėjimo studentas niekuo neišsiskyrė iš koledžo bendrakursių, nebent darbštumu. Gyvendamas sunkiai, Gary prisidurdavo iš atsitiktinių darbų: jam teko dirbti ir pardavėju, ir skerdyklos darbininku.

Pabaigęs koledžą ką tik iškeptas aktorius vaidino keliuose spektakliuose, už kuriuos gaudavo 80 Didžiosios Britanijos svarų sterlingų (per 90 eurų) atlygį per savaitę. Kai susirado agentą, o karjeros bagažas pasipildė keliais kino vaidmenimis, Gary sulaukė netikėto pasiūlymo. Tai buvo scenarijus apie grupės „Sex Pistols“ muzikanto Sido Viciouso gyvenimą ir mirtį.

Tema G.Oldmanui pasirodė visiškas šlamštas, juolab kad ir pankroko aktorius negalėjo pakęsti. Agentas pasiūlė pagalvoti, nes mokėtų padoriai – 35 tūkstančius svarų sterlingų (beveik 40 tūkst. eurų). Ir ši suma pakeitė aktoriaus nusistatymą.

G.Oldmanas buvo patvirtintas šiam vaidmeniui. Po filmo „Sidas ir Nensė“ premjeros 28-erių aktorius iškart buvo pastebėtas.

Po metų jis gavo pirmąją nominaciją BAFTA premijai. Tuomet viskas buvo pirmąkart: kino kritikų pripažinimas, vestuvės po audringo romano su kolege Lesley Manville, pirmagimis. Bet Gary išsiskyrė, kai sūnui Alfie buvo vos penki mėnesiai.

Paliko sūnų

Tuo metu prasidėjo naujas Gary gyvenimo etapas. Talentingas britas buvo pakviestas į Holivudą. Kol Gary mokėsi amerikietiškojo akcento, Alfie liko Londone.

Iš pradžių aktoriui ramybės nedavė mintis, kad sūnus auga be tėvo ir atkartoja jo likimą. Juk Gary taip pat auklėjo moterys – mama ir vyresnioji sesuo. Bet jis troško dirbti, o Amerikoje buvo apipiltas pasiūlymais. Ir Gary apsisprendė ne šeimos naudai.

Filme „JFK: Johnas F.Kennedy. Šūviai Dalase“ suvaidino Amerikos prezidento žudiką Lee Harvey Oswaldą.

Pradžioje aktorius buvo kiek sutrikęs: apie šį žmogų buvo mažai žinoma, nes didelė dalis informacijos įslaptinta. Filmo režisierius Oliveris Stone’as nieko neaiškino, tiesiog įbruko aktoriui bilietus į lėktuvą ir nusiuntė pas L.H.Oswaldo giminaičius pakalbėti iš širdies.

Aktorius nuskrido, įsivaizduodamas save detektyvu: kai ką tikrai išsiaiškino, kitką sugalvojo filmavimo metu. Savo herojų Gary net padarė tragišką.

Praėjusio amžiaus dešimtojo dešimtmečio pradžioje G.Oldmanas suvaidino vieną žaviausių kino istorijos niekšų – grafą Drakulą legendinio Holivudo režisieriaus Franciso Fordo Coppolos filme. Savo vaidmenį atliko puikiai, šalia jo nublanko net teigiamas gražuolio aktoriaus Keanu Reeveso herojus.

G.Oldmanas mėgo repetuoti, buvo pasirengęs valandų valandas improvizuoti. Filmo režisierių erzino pernelyg didelis aktoriaus uolumas. Ir filmavimo aikštelėje tarp G.Oldmano ir F.F.Coppolos nuolat įsižiebdavo konfliktai. Bet galutiniu rezultatu abu liko patenkinti.

F.F.Coppola – ne vienintelis režisierius, su kuriuo Gary turėjo konfliktą.

1997-aisiais G.Oldmanas pirmąsyk pamėgino pats sukurti filmą. Bet jo režisūrinis debiutas net nebuvo pastebėtas. Pinigų projektui gavo tiktai režisieriaus L.Bessono dėka, kai jis investuotojams garantavo už bičiulį.

Prancūzų kūrėjas pasiūlė britui G.Oldmanui korumpuoto policininko vaidmenį savo filme „Leonas“.

Stulbinama juostos sėkmė ne tik Europoje, bet ir Amerikoje sustiprino režisieriaus ir aktoriaus draugystę. Kai po kelerių metų L.Bessonas pasiūlė G.Oldmanui vaidmenį „Penktajame elemente“, aktorius sutiko net nepažvelgęs į scenarijų.

Gary teko ir vėl vaidinti niekšą. Filmo herojų kostiumus sukūrė garsusis madų dizaineris Jeanas Paulis Gaultier.

Populiarus tarp moterų

Per 30-metį perkopęs G.Oldmanas tapo jaunesnių amerikiečių dievaičiu. Ekstravagantiškas, apsiskaitęs, šmaikštus, muzikalus – skambino gitara ir pianinu, neblogai dainavo.

Gary stebino toks jo populiarumas. Bet labiausiai – tarp priešingos lyties.

Su jaunąja kolege Uma Thurman (47 m.) susipažino Holivude filmuodamasis „Nuolankumo būsenoje“. Jų romanas buvo labai audringas ir įsimylėjėliai greitai susituokė. Tačiau kartu ištvėrė tik dvejus metus.

Išsiskyręs su U.Thurman, susižavėjo Isabella Rossellini (65 m.). Romanas rutuliojosi pagal tą pačią schemą: pažintis filmavimo aikštelėje – kostiuminėje dramoje „Nemirtinga mylimoji“.

G.Oldmanas puikiai suvaidino genialųjį kompozitorių Ludwigą van Beethoveną, italė I.Rossellini – jo mylimąją.

Itališkojo neorealizmo klasiko Roberto Rossellini dukterį aktorius G.Oldmanas pradžioje sužavėjo fanatiška ištikimybe profesijai. Norėdamas įtikinamai suvaidinti savo herojų, jis 5 valandas per dieną su profesionaliu pedagogu mokėsi groti fortepijonu.

Isabellą maloniai nustebino ir žmogiškosios partnerio savybės. Paaiškėjo, kad už patrauklios kino ekrano asmenybės slypi ir subtilus vyras.

Jis merginosi itin senamadiškai – deklamavo „Hamletą“ ir poetų romantikų eilėraščius.

Bet po dvejų metų ir šie santykiai pasibaigė. Išsiskyrimo su Isabella, kaip ir Uma, priežastis – banali. G.Oldmanas pasirodė esąs užkietėjęs alkoholikas.

Visi, kuriuos jis pažinojo iš vaikystės, daug gėrė. Tėvas, seserų vyrai, kaimynai, vyresnieji bičiuliai. Jų paprastame pasaulyje vyru vadintis turėjo teisę tik tas, kas galėjo pakankamai „įpumpuoti“ ir neišgriūti.

Priklausomas nuo alkoholio

Ir Londono bohemos pasaulyje, su kuriuo jaunasis aktorius susipažino karjeros pradžioje, beveik visi piktnaudžiavo alkoholiu.

Ilgametė draugystė su muzikantu Davidu Bowie (1947–2016) prasidėjo devintojo dešimtmečio pabaigoje nuo smagaus vakarėlio, per kurį abu nusigėrė.

G.Oldmano laimė, kad jis neužsikabino už narkotikų. Bet daugelį metų be butelio neįsivaizdavo nei šiokiadienių, nei švenčių.

Kartą apsistojo Niujorko viešbutyje ir keletą parų buvo iškritęs iš gyvenimo – tam išleido daugiau kaip 18 tūkstančių dolerių.

Ir Gary kažkodėl jaudinosi, kad tuščius butelius rytais išnešdavusios kambarinės neįtartų, kad jis geria vienas.

Aktorius mėtė pėdas: po visą kambarį išdėliodavo taures ir pelenines su nuorūkomis. Taip inscenizuodamas vakarėlio pasekmes, manė, kad šia gudrybe apgaus valytojas.

Sprendimą dėl naujo kino projekto dažnokai priimdavo dar veikiamas svaigalų. Spėliodamas, ką pasirinkti – „Vandens pasaulį“ ar „Raudonąją raidę“, – apsistojo ties antruoju variantu.

Filmavimo aikštelėje G.Oldmanas reguliariai priglusdavo prie butelio. Kartą vaidindamas svarbią sceną pirmąsyk pamiršo tekstą. Didesnės gėdos tikriausiai niekada nebuvo patyręs.

Asistentas, pastebėjęs, kas vyksta, Gary į ausį įstatė mikrofoną. Ir aktorius šiaip taip išspaudė savo replikas.

Tą dieną jis prisiekė – negerti bent jau filmavimo metu.

Bet buvo tik blogiau: Gary prastai jautėsi ir vėl įniko į alkoholį. Matydama, kaip partneriui sunku po išgertuvių, kolegė Demi Moore (55 m.) prašė: „Nerimauju dėl tavęs. Sustok, tau reikia rimtai gydytis.“

Moterys visada stengėsi išgelbėti Gary – ir Uma, ir Isabella. Bet jis nepakentė moralų.

Bet netgi ir didžiausios krizės metu G.Oldmanas nepraleisdavo filmavimo, nesiautėjo ir nedaužė viešbučio kambarių, nesimušė su budėtojais.

Tik kartą, 1991-aisiais, G.Oldmanas buvo sulaikytas prie vairo išgėręs. Šalia jo sėdėjo taip pat stipriai išgėręs bičiulis. Po šio atsitikimo G.Oldmanas kurį laiką nesėdo prie automobilio vairo.

Reabilitacija padovanojo naują priklausomybę

Galutinį tašką pražūtingame romane su alkoholiu aktorius padėjo pats. Išėjo reabilitacijos kursą, keletą metų lankė anoniminių alkoholikų susirinkimus ir liovėsi liestis prie butelio.

Laimėjęs grumtynes su alkoholiu pateko į kito velnio – šįkart moteriško pavidalo – glėbį.

D.Fiorentino jo gyvenimo kelyje atsirado 1996-ųjų spalį. Likimo ironija: jie susipažino per anoniminių alkoholikų susirinkimą. Ryški šatenė, praeityje buvęs modelis, taip pat norėjo atsikratyti alkoholio priklausomybės.

Romanas, kaip paprastai nutikdavo Gary, įsiliepsnojo staiga. Jis buvo sužavėtas ne tik Donyos, bet ir jos mažosios dukrelės Felix. G.Oldmanui norėjosi saugoti ir globoti abi kartu.

Kaipgi jis klydo! Švelni ir silpna – tai tikrai ne Donya. Jos veiksmus, kaip paaiškėjo vėliau, lėmė šaltas išskaičiavimas. Susipažinusi su kovos su pražūtingu įpročiu išsekintu G.Oldmanu, suprato, kad jis taps lengvu grobiu.

D.Fiorentino svajojo ištekėti už turtingo vyro – ir Gary jai tiko.

Trečioji Gary žmona D.Fiorentino pagimdė jam du sūnus – Gulliverį ir Charlie. Ir tai geriausia, ką ji galėjo padaryti.

Trejus metus – tiek truko ši aktoriaus santuoka – Donya melžė iš Gary pinigus.

Aktorius gerai uždirbo, tačiau D.Fiorentino troško gerai gyventi. Pareikalavo naujo namo Los Andžele, namų tarnautojų, laiką leido grožio salonuose ir madingų drabužių parduotuvėse. Kai tik Gary paprašydavo Donyos nesišvaistyti pinigais, ji pagrasindavo jį palikti ir išsivežti sūnus.

2001 metų sausio 27-ąją iš filmavimo į namus sugrįžęs aktorius pamatė baisų vaizdą. Virtuvėje klykė Felix, o ant grindų be sąmonės gulėjo Donya.

Vėliau paaiškėjo, kad ji vėl griebėsi narkotikų. Paskambino savo pažįstamam kvaišalų prekeiviui ir perdozavo.

G.Oldmanas iškvietė greitąją pagalbą. Kol gydytojai gaivino sutuoktinę, jis apsisprendė: laikas sprukti ir gelbėti sūnus.

Skyrybų procesas pavirto tikru košmaru. Kuo tik Donya nekaltino sutuoktinio: alkoholizmu, narkomanija, ryšiais su prostitutėmis ir net smurtu namuose. Gary dievagojosi, kad žmonos net pirštu nėra palietęs. 2001-aisiais jie išsiskyrė. 43-ejų G.Oldmanas tapo vienišu tėvu su dvejų ir ketverių metų sūnumis ant rankų.

Tuo laiku britų aktoriaus kino karjera nustojo kilti į viršų. Jis nesudalyvavo nė viename reikšmingame projekte.

Apsukrus vadybininkas

G.Oldmano gyvenime ir kino karjeroje dvejopą vaidmenį suvaidino Douglas Urbanski (61 m.). Apsukrus vadybininkas išreikalaudavo Gary padorius honorarus, kita vertus, darė pernelyg didelę įtaką.

Be D.Urbanski sutikimo aktorius negalėjo žengti nė žingsnio. Vienu metu jis net bandė vadovauti žurnalistams, kaip jie turi rašyti apie poną G.Oldmaną. Vadybininkas reikalavo, kad jie neprimintų alkoholiu paženklintos britų aktoriaus praeities.

Po D.Urbanski redagavimo visi rašiniai apie G.Oldmaną buvo pernely nugludinti, o aktorius atrodė nekaltu angelėliu. Ir tai, žinoma, piktino nepriklausomus Holivudo reporterius.

Pamažėle žiniasklaidos atstovai nebenorėjo turėti reikalų su žvaigžde G.Oldmanu ir jo kuoktelėjusiu vadybininku. Straipsnių apie aktorių nepasirodydavo, o tai neišėjo į naudą G.Oldmano reputacijai kino pasaulyje.

Po Holivudą sklandė gandai – D.Urbanski kadaise irgi nespjovė į alkoholį ir, būdamas girtas, aktoriui net sulaužė ranką.

Savo vadybininką jis gynė, visus jam metamus kaltinimus laikė visiška kvailyste ir nė kiek neabejojo D.Urbanski ištikimybe.

Atleisti? Jokiu būdu! Už viską, ką Gary turi, jis dėkingas būtent savo vadybininkui D.Urbanski.

Kai kurių vaidmenų aktorius pats atsisakė, nes darbą rinkosi pagal principą – būti kaip galima arčiau vaikų.

Dėl sūnų G.Oldmanas ilgai neužmezgė meilės intrigėlių.

Išskirtinė moteris

Bet sutikęs dainininkę Alexandrą Edenborough (39 m.), iškart pajuto, kad ši moteris išskirtinė. Jam buvo 50, jai – 30 metų, tačiau solidus amžiaus skirtumas nė kiek netrikdė G.Oldmano. Ir jis ketvirtą kartą vedė.

Alexandra sąžiningai stengėsi tapti jo sūnums gera motina: tikrino pamokas, ruošė pusryčius, per Heloviną kartu su jais puošė namą moliūgais ir kartoniniais šikšnosparniais, ieškojo karnavalinių kostiumų.

Ši santuoka išsilaikė ilgiau nei ankstesnės – beveik septynerius metus. Bet vieną dieną Alexandra įteikė skyrybų pareiškimą. Ji buvo jauna, temperamentinga, svajojo apie muzikinę karjerą ir neskubėjo gimdyti vaikų.

G.Oldmanas norėjo, kad žmona būtų šeimos žmogus.

Kai Alexandra jį paliko, aktorius jautėsi sugniuždytas. Jei pirmaisiais mėnesiais po ketvirtųjų skyrybų jam kas nors būtų pasakęs, kad greitai susimąstys apie santuoką, nebūtų patikėjęs.

Tačiau kino žvaigždė vėl įsimylėjo. G.Schmidt nevaidino filmuose, nedainavo scenoje ir nevaikštinėjo podiumu. Nors ir jų romanas prasidėjo nuo bendro darbo.

Žinodama seną G.Oldmano pomėgį fotografuoti – aktorius net filmavimo aikštelėje nesiskiria su fotoaparatu – Gisele pasiūlė jam dalyvauti projekte su vienu jaunų fotografų. Trijulė patraukė į Kaliforniją, nedidelį Sleb Sičio miestą, – veikiausiai vienintelę išlikusią hipių gyvenvietę. Čia padarė seriją nuostabių nespalvotų nuotraukų.

Simpatija tarp Gary ir Gisele įsiplieskė iškart. Nauja aktoriaus pažįstamoji nebuvo pernelyg jauna, bet jis įžvelgė jos nuoširdumą ir atvirumą – jaunystei būdingus bruožus.

Iki to laiko sūnūs išaugo. Vyriausiam Alfie – beveik 30 metų. G.Oldmanas buvo įtaisęs jį filmų apie „Harį Poterį“ asistentu.

Alfie susižavėjo tokiu užsiėmimu ir dabar dirba operatoriaus padėjėju. Jis nepyksta ant tėvo, kad metė jo motiną.

Gulliveris Oldmanas, kaip ir jo tėvas, rimtai užsiima fotografija. Ir tik jaunėlis Charlie dar nepasirinko profesijos.

G.Goldmanas labai bijojo, kad sūnūs išaugs netikėliais, lepūnėliais. O tokių tarp žinomų tėvų atžalų Holivude – nors vežimu vežk. Bet, regis, aktoriaus sūnūs išaugo gerais vaikinais.

Britų aktorius labai tikisi, kad šeiminis gyvenimas su Gisele pasiseks. Jai santuoka su G.Oldmanu – antroji. Su pirmuoju vyru G.Schmidt pragyveno dvidešimt metų. Jos buvęs sutuoktinis dalyvavo jų vestuvėse Los Andžele.

9 metų Gisele sūnus iš karto rado bendrą kalbą su Gary.

Šių metų kovo 21-ąją Holivudo žvaigždė G.Oldmanas švęs 60-ąjį gimtadienį. Jis nestokoja pasiūlymų, bet atsipalaiduoti neketina.

G.Goldmanas žino, kad sėkmė – kaprizinga ponia. Ir tai, ką jis dabar turi, pasiekė atkakliai dirbdamas.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.