Tarp aktoriaus Marlono Brando meilužių – ir garsus komikas

Girdėti vis daugiau istorijų apie biseksualaus aktoriaus Marlono Brando (1924–2004) meilužius. Neseniai paaiškėjo, kad tarp jų buvo ir komikas bei rašytojas Richardas Pryoras (1940–2005).

Marlonas Brando.<br>Scanpix nuotr.
Marlonas Brando.<br>Scanpix nuotr.
Marlonas Brando.<br>Scanpix nuotr.
Marlonas Brando.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 24, 2018, 11:12 AM

Tai, kad dviejų „Oskarų“ laureatą M.Brando ir R.Pryorą siejo intymūs santykiai, atskleidė abu kūrėjus gerai pažinojęs muzikos prodiuseris Quinsy Jonesas (84 m.).

„M.Brando su mūsų kompanija lankydavosi šokiuose. Marlonas buvo neįtikėtinai patrauklus, žavus ir seksualus. Jis galėjo suvilioti bet ką – net ir pašto dėžutę.

Aktoriaus meilužiais buvo rašytojas Jamesas Baldwinas (1924–1987. – Red.), dainų autorius ir atlikėjas Marvinas Gaye (1939–1984. – Red.)“, – pasakojo Q.Jonesas.

Šią žinią patvirtino ir R.Pryoro našlė aktorė bei prodiuserė Jennifer Lee Pryor (77 m.). Moteris pasakojo, kad vyras nei nuo jos, nei nuo draugų neslėpė savo biseksualumo.

Meilės nuotykius jis yra aprašęs dienoraštyje. Jame esą nemažai dėmesio skiriama ir M.Brando. Ateinančiais metais R.Pryoro našlė ketina dienoraštį išleisti atskira knyga.

„Praėjusio amžiaus septintajame ir aštuntajame dešimtmetyje visi vartojo narkotikus. O apsvaigęs nuo kokaino gali ir su šaldytuvu santykiauti“, – neslėpė J.L.Pryor.

Komikas R.Pryoras tuokėsi septynis kartus (su penkiomis moterimis), susilaukė septynių vaikų.

Vienas geriausių visų laikų Holivudo aktorių M.Brando buvo vedęs tris kartus, turėjo daugybę moterų ir net vienuolika vaikų.

„Homoseksualumas toks madingas, kad tai nėra didelė naujiena. Kaip ir daugelis vyrų, aš turėjau homoseksualių santykių. Man dėl to ne gėda, – prisipažino aktorius 1976-aisiais. – Niekada nesukau galvos dėl kitų nuomonės apie mane.

Jei kas nors yra įsitikinęs, kad mes su Jacku Nicholsonu – meilužiai, tegul ir toliau taip mano. Man dėl to linksma.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.